Az komoly. Amúgy nyugi, én is olyan vagyok, hogy sok dolgot nem veszek észre, hiába játszottam már sokat egy adott játékkal. Mondjuk a GTA amúgy is egy olyanfajta játék, amiben annyi tartalom van olyan sok aprósággal, hogy egyáltalán nem csoda, ha valaki évek után fedez csak fel valamit. Például a GTAV-ben én tavaly év vége felé fedeztem fel (akkor is csak véletlenül, egy YouTube videó segítségével), hogy egy buggal be lehet jutni Franklin régi házába a sztori végigjátszása után is. Meg anno a GTAIV-ben is volt egy csomó dolog, amit csak évek után fedeztem fel, pedig amikor megkaptam a játékot, több mint egy teljes éven keresztül napi szinten toltam, és nem elsősorban a küldetéseket, hanem sokkal inkább a nyílt világban baromkodtam meg barangoltam, mégis egy csomó dolog elkerülte a figyelmemet. Ezért is olyan jók a nyílt világú Rockstar-játékok, mert még hosszú idő után is talál benne valami újat az ember, ami ha nem is mindig feltétlenül valami nagy dolog, de mégis megmosolyogtatja a játékosokat.