Egy pisztolyod van, amikor a két stricit le kell lőni.. Az egyik stricinél meg puska van. Kevés GTA van, ami ennyire unfair már az elején. Én nem akarok "szenvedni" már ilyenkor ilyen felesleges meghalásokkal, szóval még az intro küldi alatt összeszedem a 100 csomagot. (Ugyanis ilyenkor nincsenek lezárva a szigetek, át tudok járni mindenhova.. Jó móka lesz.)
Egyébként nem vészes szerintem sem, de ott tudod hagyni a fogad, ha nem figyelsz oda.. Nekem meg erre a sok "felesleges" meghalásra nincs időm. Elveszi a kedvem a játéktól teljesen.
Utánaolvastam a taxis problémának. Ne félj, nincs semmi para, csak a GTA III "% megadási rendszere" kissé érdekesen van kitalálva.
Lefordítom neked a lényeget:
A taxis feladatért alapból 0,5 %-ot kapnál,de vannak bizonyos "% lépcsők". Hogy pontosan hogyan "számítódik ki" az, hogy pontosan mennyi %-on állsz, az kicsit komplikált...
Értelmezem a hsz-t, egy pillanat....
Na szóval, a %-os lépcsők a következők:
2%, 4%, 6%, 8%, 10%, 13%, 15%, 17%, 19%, 21%, 23%, 26%, 28%,
30%, 32%, 34%, 36%, 39%, 41%, 43%, 45%, 47%, 49%, 50%, 52%, 54%, 56%, 58%, 60%, 63%, 65%, 67%, 69%, 71%, 73%, 76%, 78%, 80%, 82%, 84%, 86%, 89%, 91%, 93%, 95%, 97%, és 99%.
Amint látod, nincs benne 31%, ami nekem azt indikálja, hogy amint megcsinálsz annyi feladatot, ami átlendít a 32%-ra, akkor majd hirtelen 32% lesz.
Vagy pedig lehetséges, hogy csak elnézted, és megadta a fél %-ot, vagy pedig tényleg nem, de akkor meg ne aggódj, mert lesz olyan feladat, amiért meg többet fog adni, mint kellene. Írják itt többen, hogy a %-okkal vannak problémák. Az is lehet, hogy én mondok totál hülyeséget, de nekem ez jött le egy külföldi hozzászólásból.
Remélem nem mondtam hülyeséget és tudtam segíteni.
Megj: A problémának utánaolvasva azért találtam néhány érdekességet: A fuvarokat meg lehet "duplázni", szóval szerintem én csak 50 (azaz 100) fuvart tolok le.