Középszinten beszélek angolul, tekintve, hogy most fogok belőle érettségizni.Luszie írta:Angolul azért nem árt tudni alapszinten. A magyar tudásoddal ilyenkor sokra nem mész.
Azért az 5/6 csillagos járművek nem úgy vannak. Tank meg Barracks OL parkol Phil telkén, a többit meg úgy szereztem meg, hogy akkor már megvoltak a rendőrös küldik, így a házam előtt csaptam egy kis balhét, és egyből le is tudtam rázni a körözést. Amúgy arra meg szerintem nem kell ennyire ráállni, hogy mindent megcsinálsz az elején. Csak annyira kell foglalkozni ezzel, hogy még kényelmes legyen. A PS3-as VCS meg LCS ocsmány, nem a TV hibája. Sőt, HDTV-n még rosszabb.Luszie írta:Köszi!
A GTA III-t szerintem egyelőre hagyom. A következő rész, amit kiviszek 100%-ra, az valószínűleg az V lesz, és valószínűleg nyáron. A III-t meg egyszer valamikor. Az messze nehezebb, mint a VC. Úgy volt, abba kezdek bele a VC előtt, (mert ebből valahogy csak hibás változatokat sikerült lekalózkodnom, abból meg volt működőképes), de aztán beleuntam, hogy bénázok a játékkal, és feladtam... Úgy lenne a legjobb, ha az első küldi alatt fel lehetne szedni a 100 csomagot, de annyira rizikós hogy meghalsz, vagy áramszünet lesz, vagy akármi más közbejön... Hogy mikor a 2. csomagnál meghaltam, mert nem figyeltem, úgy voltam vele, hogy akkor ezt most töröljük le, és majd egyszer erre visszatérek. A bónuszokat sem nagyon tudod az elején "összeszedni", mert minden alkalmi munkát meg kell csinálni szigetenként. Ez azért eléggé szívás. Szóval, ha a csomagokat nem szeded össze az elején, akkor sokkal nehezebb lesz a játék. Viszont, ha kitartó vagy, és nem bénázol el semmit, nem esel bele sehol a vízbe, és nem löveted le magad, jóval könnyebb lesz a játék. Meg azért utánaolvastam, mi kell a 100%-hoz.. Hát, ha egyszer komolyan nekiállok, az nagy szenvedés lesz. 5/6. körözöttségi rendőrautót lopni pl.... Oké, hogy nem olyan fú de nagy dolog, de azért azzal is meg lehet szenvedni, ha már "túl szeretnél rajta lenni". Szóval..majd egyszer. De ami késik, nem múlik. Még diploma előtt valamikor megcsinálom....
Bátyámnál tegnap játszottam a VCS-n meg az LCS-n. Mindkettő elég jó.. De a TV-je már eléggé gyenge, és eléggé gázul néznek ki rajta ezek a játékok. Feltételezem az is rátesz egy lapáttal, hogy PS2-es játékok. Mindenesetre azokat is jó lenne egyszer kivinni 100%-ra.
Megj: A hsz-m kicsit off lett a VC-t illetően, bocs.
Mi bajod van?!STEVEN SMG írta:Mekorra volt az első külső nézetes sandbox mennyire orültünk neki jah meg a többi és már hol vagyunk A gta iv-ben csak ugy össze dobták most meg már nem a renderware motor hanem jobb