Hát, szerintem könnyű. (mondjuk én mindig is jó infós voltam.. emelt infón gondolkodtam, de aztán végül hagytam..)
Te évek óta admin vagy az oldalon -ahol azért legalább szöveget szerkeszteni és weblapot szerkeszteni tudni kell.
Ergo az office progamcsomag 7-8 alapprogija közül kettőt már biztosan jól ismersz.
Ha másfél évig érettségire készültél és a tanár sem volt sz*r, akkor bizonyára valamelyest megy az excel és az access is. A powerpointhoz meg a"nem infósok" is szoktak érteni.
A szóbeli szerintem száraz.. Én előrehozottan csináltam az érettségit, így csak azt kellett egy időben tanulnom. De lehet neked jobban rááll az agyad.
+ én azért is megcsináltam, mert a 21. században nem tudhatod, az infó érettségi hova lesz még jó. Lehet majd a későbbiekben kell valahova. Ha meg nincs, utólag már nehéz letenni, mert valljuk be: kimegyünk a rutinból a legtöbben. (Legalábbis nem tudjuk a dolgokat a későbbiekben olyan pedánsan, mint akkor ott tudjuk. Ez alól persze kivétel az, amikor ezzel foglalkozik az ember..) Talán ez egy jó alkalom arra, hogy letedd. De ahogy te érzed.
Megj: Bár azt el kell mondanom, hogy amikor 3 éve csináltam ebből az érettségit, akkor több emelt szintű feladatot is beraktak, (nagyon szigorú megoldókulccsal) így csúsztam le az ötösről.
Nagyon bánt a mai napig, de nem tudok vele mit csinálni. Az egész ország fel volt háborodva...
Szóval, ilyenre lehet számítani, de ha csak arra mész, hogy meglegyen, akkor neked úgy gondolom, simán meglesz.