UNCHARTED 3 VÉGIGJÁTSZVA!
A mai napon sikerült végigjátszanom normál fokozaton. Összesen 9 órát és 26 percet játszottam vele, emellett 59 kincset szereztem meg. Hamarosan újrakezdem a nehezebb fokozatokban, hogy ki tudjam platinázni. Azt kell mondanom, hogy nagyon jó játék volt. Nagyon élveztem, mert izgalmas és akciódús volt, de még így is azt mondom, hogy az Uncharted 2 jobban tetszett. Nem tudom, miért, csak valamiért az Uncharted 2 tetszik a legjobban. Talán azért, mert azt az Uncharted-részt játszottam végig elsőnek, és csak utána játszottam végig az 1-et, majd a 3-at. Kicsit érdekes a sorrend.
Sorrendben így játszottam végig az Uncharted-részeket: Uncharted 2, Uncharted 1, majd Uncharted 2 és Uncharted 3. Legelsőnek az Uncharted 1-gyel játszottam 2011 januárjában, de végül abbahagytam, és évekig nem vettem elő, mert el lett adva a játék. Aztán 2012-ben végigjátszottam az Uncharted 2-t, és 2015 nyarán megvettem az egyik ismerősömtől az Uncharted 1-et és a 3-at. Az Uncharted 1-et 2015 augusztusában platináztam ki, és utána újrakezdtem az Uncharted 2-t, hogy sorrendben haladjak vele. Végül 2016 decemberében belekezdtem a harmadik részbe is, és pont ma, 2017. január 6-án végeztem vele.
Érdekes, hogy az Uncharted 1-et háromszor, a 2-t hatszor, a 3-t pedig egyszer játszottam végig, de biztosan még kétszer végig fogom vinni. Már alig várom, hogy elkezdhessem PS4-en az Uncharted 4-et, mert biztosan nagyon fog tetszeni nekem. Biztos vagyok benne, hogy az Uncharted 4 lesz a kedvencem az összes rész közül.
Még egyszer nagyon boldog vagyok, hogy végigvittem a játékot. Remélem, sikerülni fog kiplatinázni. Nem fogom elfelejteni azt a sok izgalmas pillanatot, amit okozott nekem, főleg a repülős és a sivatagos részekre gondolok itt.