Végre rávettem magam, hogy letöltsem azt a cuccot, amivel végre elindult a SA a laptopomon.
Már jóval korábban le akartam tölteni, csak mindig elfelejtettem vagy nem volt időm. Ugyan elindult a játék, de sajnos elég botrányosan szarul fut, szar a felbontás, hiába, ezt a játékot sajnos nem a Win10-es rendszerekre találták ki, úgyhogy ezeken nem is lehet túl kényelmesen játszani vele.
Valószínűleg hamarosan letörlöm, mert játszani nem fogok vele. Amúgy is megvan telefonra. Meg őszintén szólva ahhoz képest, hogy régen kis túlzással ölni tudtam volna azért, hogy játszhassak a SA-val, ma már sokkal kevésbé érdekel. Sőt, egy ideje eljutottam oda, hogy egyáltalán nem érdekel már. Még mindig remek játék, ha van időm telefonon tolom is kicsit, bár ott meg az irányítás kényelmetlen nekem kissé. De már nem érdekel annyira, hogy annyit toljam vagy hogy vágyat érezzek az iránt, hogy meglegyen gépre. De azért köszi a segítséget, plusz ha valaki esetleg érdekelt hasonló vagy ugyanebben a kérdésben, annak ajánlom szeretettel ezt a módszert, mert így el tudja indítani a Win10-en a SA-t.