Szuper játék az Uncharted 4. Le a kalappal a Naughty Dog előtt. Nem is telt sok időbe a platina, viszont nagyon nagy élmény volt!
egész jó trófeák vannak a játékban, mind érdekesek, humorosak. Talán akadt 1-2 amiknek nehezebbek a követelményeik, de így annál jobban fokozta a hangulatot. Összesen 3x kellett kivigyem a játékot, 1x Moderate-n, amikor még ismerkedtem a játékkal, felfedeztem mindent amit tudtam, meg minden chapter-specific trófeát megszereztem. Majd jött a Crushing, ott már keresgéltem az elrejtett kincseket, leveleket, és még sok más mindent amivel színezgetni lehetett Nate naplóját. Nagy móka volt, hisz sok-sok érdekes dolgot találtam.
(ahogy azt már említettem is, a Sam-portré volt a kedvencem.) De a játék ezen a fokozaton kész kínszenvedés. Főleg amikor leérünk Avery katakómbáiba.. jaj mennyi időt felemésztett. Mielőtt még elkezdtem volna a Speedrun-t, összeszedtem a maradék ilyen "grinding"-os trófeát (ölj meg 20 embert miközben egy szakadékról lógsz, blablabla) majd bele is fogtam.
ha jól emlékszek, ekkor 4 trófea volt még hátra. A Speedrun; vidd ki a játékot 70% vagy még magasabb hit ratio-val, ölj meg 100 embert zsínorban, halál nélkül, és használj minden fegyvert a játékban.
a Speedrun rekordom 5 óra 34 perc lett, a végére nagyon ideges voltam és siettem mert féltem kifutok az időből.
És 98%-os hit ratio-val végeztem. Oké, kicsit csaltam, hisz beaddoltam magamnak a legjobb pisztolyt a játékban, amivel szinte mindenkit egy lövéssel ellehet intézni, és persze az auto aim meg a végtelen lőszer is közre játszott..
imádtam minden percét az Unchartednek, most viszont hadd jöjjön a Last of us!