Ezt nem tudom hogyan gondolhattad komolyan.dani.szentgali írta:HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!
Remélem ma este jól játszik majd a csapatunk és Ronaldót megint elkapja majd az agyfasz mint tavaly nyáron.
Miért ne gondolhattam volna komolyan? A tavaly nyári döntetlen után miért ne reménykedhettem volna? Ha egyszer sikerült jól szerepelni, még egyszer miért ne sikerülne/sikerülhetett volna? Jó, persze egy komolyabb vereség is benne volt bőven a pakliban, elvégre idegenben játszottunk a tavalyi Európa-Bajnokkal. De a labda gömbölyű, így bármi megeshet a futballban. Persze az volt a papírforma, hogy kikapunk, de a tavaly nyári EB meccsen volt szerencsénk is, meg azért jól is játszottunk. Most se szerencsénk nem volt, se a jó játék sem jött össze. Mondjuk az első 15 percben azért jók voltunk. Aztán kaptunk két gyors gólt és teljesen összedőltünk. A tegnapi meccsen arra jöttem rá, hogy ezzel a magyar csapattal az a legnagyobb baj, hogy amint hátrányba kerül, azonnal leszarja az egész meccset, elfelejt koncentráltan játszani, megijed és olyan szinten összezavarodik, mint én matekórán. Jó, persze amúgy sem vagyunk szupercsapat, de szerintem sokkal többre lehetnénk képesek, ha ezen a hozzáálláson változtatnának a játékosok. Nem kéne a kapott gól/gólok után meghalni. Jó, nyilván szar érzés gólt kapni és nehéz felállni utána, de azért meg lehet csinálni. Na mindegy, most már szinte biztos, hogy nem jutunk ki a VB-re. De nem is baj, ahogy te mondtad, legalább kikapni sem fogunk.Luszie írta:Ezt nem tudom hogyan gondolhattad komolyan.dani.szentgali írta:HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!
Remélem ma este jól játszik majd a csapatunk és Ronaldót megint elkapja majd az agyfasz mint tavaly nyáron.
Erről egy kép ugrik be:
"Magyarország nem fog kikapni a VB-n...... ha ki sem jut"..