Na, folytassuk itt. Szóval... Neked nem származik majd ebből hátrányod?NikitaDragovich írta:Én csak sajnálni tudlak benneteket, mert nekem van a legjobb dolgom. Én már 2014 óta diszkalkuliásnak lettem nyilvánítva, tehát felmentésem van matekból.Én nem fogok érettségizni matekból, hanem helyette földrajzot fogok csinálni két szóbelivel.
![]()
![]()
Igen, az írásbeli alól is fel vagyok mentve. Most februárban kaptam felmentést a földrajz írásbeliből, mert ott vannak számolások. Szóval úgy tűnik, hogy két szóbelit fogok húzni júniusban.dani.szentgali írta:Földrajzból az írásbeli alól is fel vagy mentve? Ember, te aztán tudsz élni...Én is választottam volna szívesen a matek helyett a földrajzot, csak ott meg az a baj, hogy térképekről nem nagyon tudok tájékozódni, illetve a vaktérképek megoldása finoman szólva nem az erősségem.
![]()
Ilyen eredményekkel nem értem miért aggódsz.dani.szentgali írta:Nem nagyon szoktam játszani. Gyakorlok a matek érettségire, ahogy a többire is. Nálam sajnos nem ezen múlik. Egyszerűen nagyon gyenge vagyok belőle, sík hülye vagyok hozzá, amint már mondtam is. Csináltam egy csomó érettségi feladatsort. Az első részből a max pontom az asszem 23 volt, a nehézből 10. Mondjuk ez már pont kettes, de akkor is izgulok, hogy élesben esetleg nem fog olyan jól menni.
Te amúgy hányasra érettségiztél matekból (ha nem vagyok indiszkrét, ha meg igen, akkor privátban is elküldheted, de ha ott se akarod, azt is megértem).
Csak nem közötök van a Bock borhoz?NikitaDragovich írta:Igen, az írásbeli alól is fel vagyok mentve. Most februárban kaptam felmentést a földrajz írásbeliből, mert ott vannak számolások. Szóval úgy tűnik, hogy két szóbelit fogok húzni júniusban.dani.szentgali írta:Földrajzból az írásbeli alól is fel vagy mentve? Ember, te aztán tudsz élni...Én is választottam volna szívesen a matek helyett a földrajzot, csak ott meg az a baj, hogy térképekről nem nagyon tudok tájékozódni, illetve a vaktérképek megoldása finoman szólva nem az erősségem.
![]()
Amúgy a többieknek annyit válaszolnék, hogy lehet, hogy később lesz ebből hátrányom, de engem nem zavar. Inkább legyen felmentésem, minthogy megbukjak matekból. Ha nem kaptam volna felmentést, valószínűleg már régen megbuktam volna. Érdekes mondjuk, hogy jövőre szőlész-borász szakra fogok menni, ahová viszont kell a kémia és a fizika, én pedig kémiából és fizikából is fel vagyok mentve, de ott csak a számolásokból. Sajnos nem fogják ott figyelembe venni a felmentésemet, úgyhogy ott is kell majd számolásokat csinálom. Ez van. Meglátjuk, hogy mi lesz majd.