Csak siess mielőtt még kijönne a Lost Legacy, mert azt is fel kell raknod majd a listára. egyébként nekem semmi ilyen gondom nem volt a néggyel kapcsolatosan. Ugyanúgy élveztem mind a 3 végigjátszást.NikitaDragovich írta:UNCHARTED 3 KIPLATINÁZVA!
Ma 12:20 környékén sikeresen végigjátszottam Crushingon a játékot, így pedig megkaptam a hetedik platinámat. Nagyon örültem neki, hogy végre a harmadik részt is megcsináltam teljesen, és már csak a "Golden Abyss" és "A Thief’s End" van vissza. Egyszer majd azokat is ki fogom platinázni, és akkor elmondhatom magamról, hogy az összes Uncharted-részt megcsináltam.
Amúgy bevallom nektek, hogy a harmadik végigjátszást már egy kicsit untam, mert a platinára hajtottam. Szóval igazából csak a kényszer vitt rá, hogy megcsináljam Crushingon a játékot. Mindennek ellenére mégis azt mondom, hogy nagyon jó játék lett az Uncharted 3, de már itt az ideje, hogy elkezdjem a 4-et vagy a Golden Abysst.
Végül pedig megosztanék veletek egy kis érdekességet. 2471 embert öltem meg összesen az Uncharted 3-ban, és Talbot volt a 2472. megölt személy, de a statisztika nem számolja az ő halálát. Miután lelőttem őt pisztollyal a sziklánál, akkor megnéztem a statisztikát, és nem számolta bele Talbot megölését. Ezt az érdekességet már korábban is megfigyeltem Hard fokozaton. Szóval ha úgy nézzük, akkor 2474 embert öltem meg, mert Talbot összesen 3-szor halt meg nálam.
Miért?NikitaDragovich írta:... és nagyon különbözik az elődjeitől.
Igen, arra gondoltam. Mellesleg elmondok néhány indokot, hogy miért tartom másabbnak a 4-et az előző részekhez képest. Szóval:Rockstar69 írta:Lehet arra gondolt, hogy valamivel másabb a hangulata a 4. résznek.
Érdekes. Nekem az 1. rész tetszik a legkevésbé. Nálam így van a tetszési sorrend:Rockstar69 írta:Egyébként nekem a 3. rész tetszik a legkevésbé. Nekem az első rész a kedvencem, de a másodikat is nagyon szeretem.