Minket se készített fel a tanár az ilyenekre, mégis ment. Szerintem ezt vagy tudod vagy nem.dani.szentgali írta:Akkor lehet rosszul olvastam ezt a nyelvvizsgás dolgot. Na mindegy. A lényeg, hogy meglegyen a középfokú, mert lassan 12 év tanulás + egy csomó zene, film és videojáték után már igazán illene papír formájában is bizonyítanom, hogy valamennyire értek ehhez a nyelvhez.
A graffitikből egyébként én is rájöhettem volna, csak az volt a baj, hogy ugye fekete-fehér képek voltak, és ki sem tudtam venni hirtelen, hogy az a falon most valami kúszónövény vagy graffiti.
Amúgy nem lenne rossz ez a forrásközpontú történelem, de az elég nagy hátrányban van, akit a suliban semmilyen szinten nem készítenek fel rá. Mert hiába tudja valaki lexikálisan az anyagot, ha a gyakorlati alkalmazására másfajta jártasság is kell.
Én is gratulálok neked az új ranghoz! Megérdemelted! Már nagyon régóta az oldal és a GTA sorozat valamint a többi R* játék öregmotorosa, tapasztalt tagja és játékosa vagy, a Fórumon is aktívan kommentelő tagnak számítasz - a tavalyi egyéves kihagyásodat leszámítva -, kulturált hozzászólásokat írsz szinte kivétel nélkül, sose vagy benne az oldalon néha előforduló személyeskedő vitákban sőt, próbálod mindig ésszerűen lenyugtatni a kedélyeket... egyszóval ez a rang abszolút kijárt neked! Még egyszer gratulálok és kívánom, hogy jól érezd magad adminisztrátorként! Már alig várom, hogy tőled olvashassak a kezdőlapon pár új hírt, és idővel majd néhány cikket is!Luszie írta:Nocsak... milyen kis szemfüles vagy.
A "háttérben" már szűk 1 éve ismerkedem a tudattal. Tehát a dolog nem új már.
Köszönöm mindenesetre!
Azért ez nem ezen múlik. Korábban megpendítette, hogy lenne itt admin, és ezért írtam neki kb 3 hónapja, hogy írjon egy próbacikket.dani.szentgali írta:Én is gratulálok neked az új ranghoz! Megérdemelted! Már nagyon régóta az oldal és a GTA sorozat valamint a többi R* játék öregmotorosa, tapasztalt tagja és játékosa vagy, a Fórumon is aktívan kommentelő tagnak számítasz - a tavalyi egyéves kihagyásodat leszámítva -, kulturált hozzászólásokat írsz szinte kivétel nélkül, sose vagy benne az oldalon néha előforduló személyeskedő vitákban sőt, próbálod mindig ésszerűen lenyugtatni a kedélyeket... egyszóval ez a rang abszolút kijárt neked! Még egyszer gratulálok és kívánom, hogy jól érezd magad adminisztrátorként! Már alig várom, hogy tőled olvashassak a kezdőlapon pár új hírt, és idővel majd néhány cikket is!Luszie írta:Nocsak... milyen kis szemfüles vagy.
A "háttérben" már szűk 1 éve ismerkedem a tudattal. Tehát a dolog nem új már.
Köszönöm mindenesetre!
Igen, csak ők már dolgoznak, így nem sok idejük van az oldalra.asd14asd írta:Ha már adminok. Gege, wantoo és Shotgun nevét régen láttam. Ők még itt vannak?