A mocsok oltalmazója írta:dani.szentgali írta:a GTA Online által szarrá baszott GTAV
fjrewkgipwqhbn eignveqwipjfnqeigbqbgwiiefqwepijáqwepopqeojfgqewopfjwegf.
Kérlek.
Szerintem tök jó az online. Kis változtatásokkal simán mehet a gta ilyen irányba. Én jól fogok szórakozni. Timeg írjátok a mérges komenteket.
Az lehet, hogy tök jó a GTA Online, nem is ezzel van a baj. Anno én is elvoltam vele, amikor még megvolt a játék. A gond csak az, hogy az Online folyamatos foltozgatása meg fejlesztése miatt szívtak azok a játékosok, akik még singleplayer játékként ismerték a GTA-t. Félreértés elkerülése végett nincs különösebb bajom az Online-nal (a sok csalót meg idegesítő játékost, valamint a piszkosul magas árakat/hozzájuk viszonyítva kevés pénzjutalmakat és némely bugot leszámítva persze), nekem azzal van a bajom, hogy a singleplayert teljesen elhanyagolták és leszarták az Online túlhypeolása meg fejlesztése mellett. Ha a multi mellett kapott volna komolyabb hangsúlyt és több figyelmet a singleplayer, és nemcsak 69 nyomorult főküldetést tudtak volna belepakolni az első többkarakteres GTA-ba meg kihasználták volna a területet és nemcsak az Online majmolását csinálták volna, akkor ezalatt a lassan négy év alatt egyszer sem szóltam volna le a GTA Online-t, mert nyilván az is kell, a mai világban kötelező egy fejlett többjátékos mód. Csak közben a R*-ral az élen mindenki elfelejtette, hogy a GTA nem egy COD, Battlefield vagy más egyéb multiplayer orientált játék, és most ott tartunk, hogy kb. minden a GTA Online-ról szól. A hozzám hasonlók, akik meg az V előtti részekkel játszottak, nyilván nem ezt várták a R*-tól. Nyomassák csak a multit olyan mértékben, amilyenben csak akarják, DE NE vegyék el vele a singleplayer kenyerét! Meg kéne találni az egyensúlyt, mert a GTAV-nél láthatóan nem sikerült.
Rockstar69 írta:Ennél tovább már csak nem csúsztatják az RDR-t. Ha meg megjelenik azért nem tudják annyira elhúzni, mint egy GTA-t. Ha megpróbálnák ezt tolni, mint a GTA Online-nál, nagyon csúnya darálás lenne a Rockstar posztjai alatt, lásd: Max Payne 3. Jövő ősszel már illene bejelenteni az új részt és akkor 2020-ban jöhetne. Így is elég durva lesz. Mondjuk a Rockstar szempontjából jó lesz, mert akkorra már meg fog érni egy konzolgeneráció váltás, úgyhogy eltudják játszani azt, mint a GTA V-tel, tehát 2x eltudják adni ugyanazt a játékot. A Rockstarnak nagyon jó ez, mi játékosok viszont szívunk. Ilyen sekélyes időszaka nem volt még a Rockstarnak. Most lesz 4. éve, hogy nem adtak ki új játékot. Azelőtt meg mindenévben jött valami (RDR, Midnight Club, L.A. Noire). Csak sajnos őket ez nem érdekli, mert jól megvannak a GTA V-ből, a Sharkcardokból meg a régi részek eladásaiból. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy jó konkurenciája a GTA-nak, hamár a bevételek nem ösztönzik őket.
Nekem a GTA Online-nal nincs bajom, de kurvára unalmas már Los Santos. Ami miatt viszont a legjobb kéne egy új rész, az az hogy rendbe hozzák ezt a moslék fizikát meg vezetést. Na, meg azért a GTA részek mindig különböznek és csak jó lenne már a sok forradalmi újítás.
Én is unom már a GTAV-öt és jó lenne, ha tényleg jönne már egy új rész, de ahogy te is mondtad, a R* tök jól elvan, gyakorlatilag nulla erőfeszítéssel is megkeresik azt a pénzt, amit pár évvel ezelőtt csak kemény munkával és minőségi, új projektek fejlesztésével tudtak. Így meg basznak majd új részt kiadni. Egyáltalán nem hiszek abban, amit mondasz. Szerintem jövőre nem lesz semmilyen bejelentés. Tartom magam ahhoz, hogy egy RDR2 Online-nal eljátsszák majd ugyanazt, mint amit a mostani GTA Online-nal is eljátszottak, és majd csak 2020 év vége felé fogják bejelenteni az új GTA-t, majd 2022 környékén ki is adják.
NikitaDragovich írta:Jó volt elolvasni ezeket a kommenteket. Tökéletesen egyetértek mindenkivel.
Ja, szerintem is eléggé unalmas már Los Santos és Blaine County. Bevallom őszintén, hogy én jobban szerettem Liberty Cityt, mert ott minden lehetőséget kihasználtak, és emiatt nem is tűnt üresnek, ellenben Los Santossal és Blaine Countyval. Nagyon örülnék annak, hogy ha beletennék a GTA Online-ba Liberty Cityt, még az új RDR előtt.
Egyébként szerintem a GTA VI-ban biztosan kijavítják a GTA V rossz fizikáját és vezetését. Sőt, szerintem a rendőrökön is változtatni fognak, köszönhetően a sok negatív visszajelzésnek.
dani.szentgali írta:Felejtsd el a GTAVI-ot! Mire megjelenik az első trailere vagy egyáltalán a bejelentés, lehet, hogy már barátnőd lesz és nem is fog érdekelni a videojátékozás.
Igen, valószínűleg igazad van ebben. Addigra már barátnőm is lesz, és addigra már a regényem is ki lesz adva.
Mondjuk, ettől függetlenül továbbra is érdekelni fog a videojátékozás. Továbbra is várni fogom a GTA VI-ot.
Én nem szerettem soha LC-t, nekem egy túlzottan zárt betondzsungel volt. Az viszont igaz, hogy azt a betontömböt jobban kihasználták, mint LS-t és BC-t, ami elég szégyenletes. LC-t viszont szinte biztosan nem fogják belerakni a GTA Online-ba. Az túl nagy meló lenne, sokkal kényelmesebb a hülye mini DLC-kkel meggazdagodni.
Nekem nem volt különösebb bajom a GTAV fizikájával sem a vezetéssel. Nyilván nem szimulátor szintű egyik sem, de egy GTA kaliberű Open World játékba nekem nem kell ennél élethűbb. Elvoltam velük, nekem nem kell kimondottan jobb egyikből sem. A rendőrös dologban viszont egyetértek, a zsaruk tényleg nagyon szarul lettek megcsinálva. A legnagyobb baj az velük, hogy szinte lehetetlen őket lerázni, ráadásul mindegyik előbb lő, aztán kérdez. Ezt tényleg orvosolni kéne az új részben, mert ez engem is nagyon idegesített.
Azt sose tudhatod, hogy meddig fog érdekelni a videojátékozás, de kívánom neked, hogy igazad legyen és még akkor is érdekeljen, amikor a legújabb GTA megjelenik!