Köszönöm szépen az összes infót! Sokat segítettél, bár közben magamtól is rájöttem egy-két dologra. Az előző videót, amit korábban belinkeltem ide is, kiderült róla, hogy szar felbontásban vettem fel, ezért volt olyan gyenge minőségű. Ki is töröltem, mert megtaláltam én is a 720p-s HD minőségű felbontást, amiben DriveClub-ban meg UFC-ben raktam is fel új videót a csatornámra. Azok már kiváló minőségűek lettek. A Mortal Kombatosat meg újra felveszem majd a nap folyamán, mert már tudom, hogy hogyan kell használni. Bár azt is elmagyarázhatnád, hogy a videoklipeket hogyan kell csinálni, mert ha elindítom a klipet, akkor csak az első 10 másodpercet vagy még annyit se vesz fel a rendszer, és nem tudom hogyan kell hosszabb terjedelmű klipeket felvenni. A másik dolog meg gondolom nyilvánvaló, de azért rákérdezek, hogy ha klipet csinálok az rámentődik a PS tárhelyére, viszont ha broadcastelek és egyből megy fel YT-re az anyag, akkor a PS merevlemezén nem foglal helyet, igaz?Arminho írta:Jó kis harcok. A videó körül lévő keretet le tudod venni. Nyomd meg a Share gombot, és ott lesz egy olyan, hogy Broadcast Settings, azon belül Advanced Settings. Ott tudod valamelyik opciónál levenni a keretet. Videoklipet a Share gomb megnyomásával, majd a Save Video Clip opcióval tudsz lementeni, majd a Capture Gallery-ből tudod őket feltölteni. A minőség nem tudom, miért ilyen rossz, nekem alapból 720p-be teszi fel a YouTube-ra a PS.