Luszie írta:Hát, ez eléggé relatív.
Mind a GTA szériát, mind a PS konzolokat ismerve: egyik sem borzasztóan megdöbbentő számomra.
de... ezen nem fogunk összeveszni. Ahány ember, annyi vélemény.
Persze, nyilván nem megdöbbentő... én sem azért írtam, csak egy ártatlan megjegyzés volt. Arra írtam, hogy milyen jó, hogy a széles világban (nem kimondottan a gamer világban) így fennmarad egy elég réginek mondható konzol és játék, hogy még a mai technológiai fejlettség mellett is simán megállják a helyüket, sőt. De mindegy, én abbahagytam a vitát, ezen szerintem se vesszünk össze.
Rockstar69 írta:Én is játszottam pár hete a GTA IV-el PS3-on. Most is játszanék, ha nem romlott volna el a PS.
Már megint elromlott a PS3? Nem kéne lassan megválni tőle és beruházni egy PS4-re? Nem csesztetésből mondom, de egy idő után több pénzt emészt majd fel a PS3 folytonos javítgatása, mint az, ha eladnád az egész pakkot akár boltnak, de inkább egy magánszemélynek, aki még hajlandó viszonylag sokat fizetni érte, és a pénzből egy 10-20k-t ráfizetve vennél egy PS4-et. Tavaly én is agyaltam azon, hogy javíttassam-e meg az Xbox ékszíját meg olvasóját, de rájöttem, hogy pont annyiba fájna, mint amennyit az Xbox pakkot beszámíttatva rá kéne fizetnem egy új konzolra. De nem akarlak rábeszélni semmire, ha még olcsón kijössz a PS3 javításából akkor javíttasd meg és játssz azon.