Srácok! Én ugyan még elég tapasztalatlan újonc vagyok a témában, mármint ebben a Neptun naplósban, amiről most szó van. De múlt héten a gólyatalálkozón a felsőbbéves hallgatók ajánlottak nekem meg a többi gólyának egy szkriptet, egy bizonyos
neptun power-up nevű szkriptet, amit Chrome, Firefox és Opera böngészőkhöz lehet letölteni és telepíteni. Ez a szkript lényegében a rendszerösszeomlásokat, kidobásokat, lefagyásokat, az oldal alapértelmezett időkorlátozását és az ezekből adódó kellemetlenségeket hivatott megakadályozni. Az időkorlátot alapból eltörli, tehát addig maradhatsz tétlenül bejelentkezve a fiókodban, ameddig csak akarsz. Emellett elvileg gyorsabb lesz tőle a rendszer, meg nem fagy be. A visszaszámlálót valóban eltüntette, szóval eddig úgy tűnik, hogy nálam is működik. A többivel kapcsolatosan még nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire használ, hiszen még nem volt tárgyfelvétel meg konkrétan semmilyen komolyabb feladatom a rendszerben, csak adatellenőrzés illetve egy-két adat megadása, de eddig úgy látom, hogy van valamennyi értelme ennek a szkriptnek. Szóval szerintem bátran töltsétek és telepítsétek ti is, de ha esetleg már ti is ismeritek és van valamilyen tapasztalatotok a szkripttel kapcsolatosan, azt nyugodtan jelezzétek, mert nem akarom, hogy a végén meg elcsessze a Neptunomat.