Először is köszönöm a feliratkozásokat mindenkinek!
Másrészt a tippeket is, de ahogy
Nikita is mondta, azért nem akarok ám akkora nézettséget szerezni.
Persze nyilván örülök, ha nem csak én nézegetem a saját videóimat, de eszemben sincs a PewDiePie színvonalú feliratkozói számot meg videóminőséget elérni. Én inkább hobbiból csinálom ezt, meg emlékként, ahogy
Nikita és
Rockstar is mondta. Nem akarok feltétlenül YT csillag lenni, beérem azzal, ha csak néhányan megnézik a videóimat meg feliratkoznak. Azért köszönöm az ötleteket mindenkinek!
Rockstar69: Ne haragudj, hogy nem köszöntem rád, csak az a baj, hogy a gépem nem volt bekapcsolva streamelés közben, a PS4-en meg direkt eltüntettem a chat ablakot, mert engem túlságosan zavart, hogy a bekapcsolásakor jelentősen lecsökkent a képernyő mérete. Azt látom stream közben, hogy kommentel valaki, de azt nem, hogy ki és hogy mit. Tudom, hogy át tudnám állítani meg ha menne mellette a laptopom, akkor jobban tudnám ezt figyelni, de a PS4-en játék közben kellemetlen nekem a chat ablak, a gépet meg nem kapcsoltam be eddig a streamek alatt, majd mostantól jobban fogok figyelni erre, hogy tudjam nézni a kommenteket.
Gonzales: Köszi szépen!
Hát igen, sajnos az Unchartedet nem spoilermentesen tolom értelemszerűen.
Szóval addig ne nézd végig a videókat, amíg nem játszottad végig a játékot.
Utána viszont lehetőség szerint nézd majd meg.
NikitaDragovich: Totál igazad van. Nem akarok senkit sem kötelezni arra, hogy nézzék vagy kövessék a csatornámat. Igazából két dolog miatt csinálom. Az egyik, hogy ha már van egy PS4-em, amibe bele van építve egy ilyen hasznos játékfelvevő funkció, akkor miért ne használjam ki. A másik pedig amit te is mondasz, hogy emlékeket szeretnék gyűjteni, évek múlva majd visszanézni a videóimat. Nem kimondottan az a cél, hogy nézett YT celeb legyek tonnányi feliratkozóval. Nyilván jó, ha rajtam kívül más is ránéz unalmában a videóimra, de egyáltalán nem bánt az sem, ha senki sem nézi. Szimplán hobbiszinten űzöm, mint magát az egész videojátékozást. A valódi cél nekem is az emlékszerzés, hiszen régen még telefonnal is felvettem pár videót és még azok is megvannak a gépen, azokat is jó visszanézni. Szóval csak ennyit szeretnék és nem beírni magam a YT celebek történelemkönyvébe.
Szerk.: Amúgy ha valakit esetleg érdekelne és kíváncsi a The Lost Legacy-re, akkor itt van a Lost Legacy walkthrough videósorozatom első két része:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... BDKw17pmOM