Na, képzeljétek el, gyűjtöttem egy kis pénzt és megvettem a legolcsóbb raktárat 250000 dollárért. Amint megvettem, egyből megtöltöttem két ládával. Ekkor a játék beadott egy küldetést, és én meg is szereztem azt a két csomagot. A csomagban ékszerek voltak, és a csempészek hozták be a városba a tengerről. Felrobbantottam a csempészeket egy rakétavetővel, majd felvettem az egyik ládát. Sajnos nem tudtam egyszerre elvinni mindkettőt. Ennek mi lehetett az oka? Egyesével kellett elvinnem őket, és a végén majdnem lejárt az időm. Egy perc híján tudtam csak megcsinálni a küldetést. Még szerencse, hogy időben beértem a raktárhoz! Mondjuk, kicsit lassú is voltam, mert mikor elsüllyedtek a csempészek motorcsónakjai, lemerültem a vízbe, hogy felszedjem a pénzüket. A pénz éppen süllyedt a roncsokkal együtt a tenger mélyére, de én gyorsan felszedtem, és összesen 80 dollárral gazdagodtam, ami nem túl sok.

(Az viszont meglepett, hogy a pénz lesüllyedt a vízben. Ezt jól megcsinálták a fejlesztők. Asszem, a fegyverek is lesüllyednek, ha az ellenfelek a vízben halnak meg.)
Visszatérve a témára, nagy nehezen leszállítottam a két csomagot, és mondta telefonon az asszisztensem, hogy eladhatom a szállítmányokat a laptopon keresztül. Mikor bekapcsoltam a laptopot, láttam, hogy ez a két csomag, vagyis három csomagom volt, mert egyet alapból hozzátett a játék, összesen 22000 dollárt érne, ha eladnám. Én nem adtam még el, majd holnap fogom. Azt szeretném kérdezni tőletek ezzel kapcsolatban, hogy a csomagoknak az értéke növekedni fog, ha több ideig várok, vagy hogy van ez? Egyből adjam el a két csomagot, és kész? Utána vásároljak megint csomagokat, és ezt csináljam addig, amíg nem lesz sok pénzem? Célszerű lenne egyből eladni a csomagokat, amint megszereztem őket? Ha sokat várok, akkor ellopják a rivális bandatagok? Leírná nekem valaki ennek a menetét? Előre is köszönöm a válaszokat.