Igen, ebben amúgy egyetértek, amit mondasz. A főoldalon, az egyik hír alatti hozzászólásomban írtam is, hogy azért nem feltétlenül akkora érvágás, hogy az RDR2-t elcsúsztatják, mert ott van a Battlefront 2 meg z új AC. Az Origins-t nem valószínű, hogy a megjelenésének napján megveszem sőt, az sem biztos, hogy egyáltalán megveszem, csak ha Egyiptomban (vagy Japánban vagy Kínában) fog játszódni illetve, ha sok pozitív kritikát kap majd. De azt akkor is leghamarabb csak decemberben veszem meg. A Battlefront 2 már más kávéház, mert azt húgommal közösen vesszük meg, mert nagy SW fanok vagyunk és szeretünk együtt játszani az előző Battlefrontban is, szóval ha az új részt az EA nem szúrja el és tényleg olyan tartalmas lesz, mint amilyennek az első trailere alapján tűnik, akkor azt biztos megveszem a megjelenés napján, de a teljes árnak csak a felét kell kiperkálnom, mert a másik felét a hugi fizeti.
Na mindegy. Én azért még mindig szomorú vagyok kicsit amiatt, mert sokat kell várni. Már nagyon csapatnám az új vadnyugati csodát és a jövő áprilisi/májusi vagy talán még későbbi időpont azért elég messze van.