Nekem sincs túl sok szabadidőm, sajnos. Mostanában egyre kevesebbet játszom, mert az iskola, a regényem meg az otthoni dolgok leterhelnek. De ennek ellenére mindig próbálok egy kis időt szakítani a GTA IV-re, hogy haladhassak vele. Így csináltam az elmúlt hónapokban is. Mindennap egy kicsit bekapcsoltam, és 30 percet vagy 1 órát haladtam vele. Szerencsére bevált ez a módszer, mert múlt héten sikeresen befejeztem a negyedik 100%-os mentésemet is. Úgy látszik, jól osztottam be az időt. Persze áldozatot kellett hoznom érte az időmből, de megérte.
Amúgy most egy darabig a GTA Online-nal fogok játszani PS4-en, mert 400000 dollárt kapok, ha belépek november 6-ig, és akkor vehetek egy kokaingyárat, ami sok pénzt fog hozni. Aztán csinálok egy második karaktert, aki most lány lesz. Az első karakterem fiú, és őt még 2013 októberében hoztam létre. Azóta csak a fiúval játszottam, de most úgy döntöttem, hogy csinálok egy lányt is, mert a GTA Online-ban maximum 2 karaktered lehet. Szóval kihasználom még azt az egy üres helyet, és csinálok egy szőke csajt. Persze nem fogok olyan sokat játszani a csajjal, csak dísznek csinálom, meg azért is, hogy kipróbálhassam, milyen érzés női karakterrel menni.
Megjegyzem, hogy a GTA IV multijában is 2 (vagyis 3) karaktered volt (fiú, lány és egy zombi). Én mikor elkezdtem a GTA Online-t, úgy csináltam meg a karakteremet, hogy hasonlítson rám és a GTA IV-es karakterre is, és most ugyanezt fogom csinálni a lánynál. GTA IV-ben is szőke a csajkarakterem, és a GTA V-ben is az lesz. Nagy kár, hogy nem lehetett átvinni a GTA IV-es multis karaktereket a GTA Online-ba, de nem is baj, mert a GTA Online 2-be biztosan át lehet majd vinni a sima GTA Online-os karaktereket. Ezért csinálom most azt a lány karaktert, hogy őt is átvihessem majd a GTA VI-ba.
Mindegy, ez egy kicsit OFF-volt.
Vissza az eredeti témára, szerintem mégsem viszem ki azt a két mentést 100%-osra, mert egyre kevesebb lesz az időm november közepétől. Talán csak megcsinálok bennük egy-két dolgot, és ennyi. Azt a két mentést is felteszem a laptopomra pendrive segítségével, hogy eltárolhassam a többivel együtt. Épp az előbb tettem fel a negyedik mentésemet a laptopomra. Ez azért kellett, mert csinálok majd egy GTA-s listát, ahol a négy GTA IV-es mentésemet és a négy GTA V-ös mentésemet egyesítem egymással. Például az a GTA IV-es mentésem, amiben a bosszút választottam, az a GTA V-ben a C Opciós mentésemmel lesz összekapcsolva, és ha majd kijön a GTA VI, akkor azzal is összekapcsolom, és így tudni fogom, hogy mi történt a GTA IV-ben, az V-ben és a VI-ban. Ez a GTA-s lista nagyon érdekes lesz! Ha elkészül, ki fogom tenni ide! Persze ez jóval később fog megvalósulni, mert most vannak fontosabb dolgaim is, minthogy ezzel foglalkozzak. Majd talán 2018-ban megcsinálom ezt a listát, mert addigra több időm lesz.
Ennyit erről a témáról. Majd novemberben megcsinálok egy-két dolgot a TLAD-ban, utána pedig a TBoGT-ben megszerzem a maradék két trófeát, és akkor végleg lezárhatom az EFLC-t is.