totyak írta:Lejárt az idő, kiteszem a helyes válaszokat a korábbi, 20. évfordulós kérdéseimre. Igazából a kutyát nem érdekelt az egész, kivéve dani.szentgali-t, neki köszönöm, hogy próbálkozott. Azt hittem azért némi aktivitás lesz ettől itt a fórumban, a fele kérdésre 5 perc google-lel lehetett volna válaszolni. Sebaj, ebből tanultam, legközelebb nem erőlködöm.
1. Melyek az uralkodó színek a Grand Theft Auto 1 Limited Edition Pc játék borítóján?
- fekete-aranysárga
2. Melyik azt a két európai kiadású Grand Theft Auto epizód, amelyek közül az egyik kézikönyvének borítóján ugyanaz a minta látható, mint a másik lemezén/lemezein?
- GTA Advance kézikönyve és a GTA3 lemeze
3. Melyik Grand Theft Auto epizód jelent meg a legtöbb platformra? Csak dobozos, adathordozón megjelent platformok számítanak, visszafelé kompatibilitás nem játszik.
- GTA San Andreas vagy Grand Theft Auto V (Mindegyik 5-5 platform)
4. Hány Grand Theft Auto epizód jelent meg hivatalos magyar kézikönyvvel?
- 5 (GTA 3, VC, SA, IV, EfLC)
5. Ha a PC-re eddig összes megjelent Grand Theft Auto játékot figyelembe vesszük, hány lemezt tesz ki a kollekció?
- 19 (Csak a játéklemezeket összeszámolva ennyi jön ki. PC GTA V eleve 7db)
6. Melyik az egyetlen Grand Theft Auto epizód, ami megjelent keményborítású kézikönyvvel is?
- GTA San Andreas
7. Melyik az egyetlen európai kiadású Grand Theft Auto epizód, aminek hivatalos Pc borítóján nem a Grand Theft Auto cím szerepel?
- GTA2
8. Hordozható konzolokra összesen hány Grand Theft Auto játék jelent meg?
- 6 (GTA 1, 2, LCS, VCS, CW, Advance)
9. Sorold fel azt a 3 színt, amilyen színű lemezen megjelent a Grand Theft Auto 1 játék Pc kiadása!
- lila, piros, sárga
10. Összesen hány platformra jelent meg Grand Theft Auto játék? (csak dobozos, adathordozós kiadás számít)
- 13 (Ps 1-2-3-4, PSP, Xbox, X360, XOne, Pc, Sega Dreamcast, GBC, GBA, NDS
+1. Hogy hívják teljes nevén a Grand Theft Auto 1-ben szereplő egyik gengsztert, Bubby-t?
- Robert Michael Peter Luke Frances Darth Bruno Seragliano
dani.szentgali 5 helyes válasszal zárta a játékot, gratulálok neki!
Köszi szépen, és a játékot is! Szerintem jópofa volt. Igaz, a kérdések nagy részére nem tudtam a helyes választ, de gondoltam is, hogy ez lesz, mert szeretem ugyan a GTA-t, de ennyire azért nem vagyok elmélyült fan, hogy minden ilyen apróságot tudjak.
Amúgy szerintem felesleges ilyen személyesen venned azt, hogy leszarták a játékodat. Persze nyilván rosszul esik az embernek, de ez kb. ugyanolyan kategóriájú szituáció, mint ami velem is volt pár hónapja, hogy az egyik kommentemben megírtam, hogy jó lenne ha alap lenne a kulturált köszönés egy hozzászólás elején, te meg megírtad, hogy a kutyát se érdekel egy online fórumon a köszönés. Végül is igazad van, de sajnos ennél a(z amúgy tényleg jópofa) kvízednél is ez a helyzet. Senkinek nem kötelessége, hogy felmásszon a fórumra és pár nap alatt mindenki a megoldásaival árassza el a fórumot. Nem kell ezen megsértődni meg morogni, mert ugyanolyan felesleges morgás, mint amikor én morgok, mert valaki új tagként az első kommentje elejére nem képes odabaszni egy "Szia"-t. Amúgy ha azt szeretnéd, hogy sokan válaszoljanak a kvízeidre, szerintem legalább egy hetet várj legközelebb, mielőtt feljössz és megadod a helyes megoldásokat. Én személy szerint nem bánnám, ha még küldenél ilyeneket, de mivel nem folyton a honlap böngészésével foglalkozom, így nem tudom garantálni, hogy mindig olyan gyorsan válaszolni fogok majd, mint most. Szóval nyugi van, mert teljesen feleslegesen morogsz magadban, meg a többi fórumozónak is feleslegesen "köszönöd meg" a játékban való aktív részvételég, mivel nem kötelességük részt venni benne.