Igen, ez az egy dereng. Meg, hogy asszem te voltál az, aki azzal nyitott, hogy "nagyon jófejnek tűnsz"Stan98 írta:Pedig az elsők között voltam anno akik örültek a te visszatérésednek is!
De...azért javíts ki, ha tévedek.
Igen, ez az egy dereng. Meg, hogy asszem te voltál az, aki azzal nyitott, hogy "nagyon jófejnek tűnsz"Stan98 írta:Pedig az elsők között voltam anno akik örültek a te visszatérésednek is!
Üdv újra itt! Már hiányoltalak egy jó ideje.Stan98 írta:Sziasztok, skacok! Mit szólnátok ahhoz ha azt mondanám visszatértem? (Ismét)
Rengeteg dolgom volt/van az utóbbi időben, és főleg gamelni alig van idő, de hiányzik azért időnként ez a közösség. Azt gondoltam, hogy ha nem is rendszeresen, de amikor csak lehet, fel-felnéznék a fórumra hozzátok.
Remélem mindenki megvan és az elmúlt közel 2 évben sok jó dolog történt veletek!
Béke
Gondoltam, hogy nem fogod folytatni, de amúgy megértem. Mindenesetre örülök, hogy visszatértél közénk.Stan98 írta:Igazából el is felejtettem a jelszavam, csak eszembejutott az email amivel regisztráltam, így kértem emlékeztetőt.
Egyébként őszinténszólva nem a GTA miatt jöttem vissza, hiszen nincs ps4-em, így az új frissítésekhez nem tudok hozzászólni. Csak álmodozok, hogy egyszer majd lesz rá pénzem
Sokkal inkább a közösség hiányzott. És válaszolva a fiktív sztoris kérdésre: nem. Nem lesz folytatás várhatóan, mivel a kevés szabadidőmet inkább hasznosabb dolgokra fordítom. Ezeket a sztorikat még akkor írtam, amikor jobban bele tudtam élni magam a játékvilágba. Sokkal kreatívabb voltam kissrácként ilyen téren. Visszaolvasgattam 1-2 részt és megrettentett, hogy ilyeneket írogattam. Most már nem így csinálnám