Luszie írta:
A napi fél- 1 óra játékra rengeteg.
Majd mikor igazán elfoglalt leszel, rájössz, hogy az milyen sok idő.
A listás dolognak nem igazán látom értelmét. Ha nem "illeszted össze őket", akkor nem fogod tudni, mi történt az adott részekben? Mentések összekapcsolása nélkül is nyomon lehet követni minden további nélkül.
Hát, amíg van még 1 óra szabadidőm játékra, addig ki is használom.
Nos, én azért csinálom ezt a listás dolgot, mert sajnos a GTA V-ben nem volt olyan opció, hogy importáld át a GTA IV-es és az EFLC-s mentéseidet, és akkor azokban a játékokban hozott döntéseid hatással lesznek a GTA V-re. Ilyen csak a Witcher és a Mass Effect videojáték-sorozatokban volt. Én ezt az importálást nagyon jó ötletnek tartom, és mivel a GTA V-ben nem lehetett csinálni ilyet, ezért eldöntöttem, hogy én majd megcsinálom ezt egy listás táblázattal, leírásokkal és képekkel. Ezzel az időigényes módszerrel fogom szimulálni az importálás lehetőségét. Ezt én úgy fogom elkezdeni, hogy felírom a GTA IV-es, EFLC-s és GTA V-ös mentéseimnek a fájlnevét, és összekapcsolom őket nyilakkal meg egyéb dolgokkal. Utána pedig felsorolom azokat a döntéseket, amik hatással vannak a GTA V-re. Illetve egy hosszú listában feltüntetem a megölt és megkímélt karaktereket, akik az adott mentésekben meghaltak vagy életben maradtak. Remélem, így már érthető.
Amúgy piros vonalakkal berajzoltam, hogy melyik GTA IV-es mentésemet melyik GTA V-össel fogom összekapcsolni. Természetesen a legelső mentésemet a PS4-es GTA V-ös mentésemmel kapcsolom majd össze, amit még jelenleg nem fejeztem be. Itt a kép, nézzétek!
http://kephost.com/image/BQa9
Arminho: A legolcsóbb autógarázs mennyibe kerül?