Igen, meg kell csinálni külön. Vannak külföldi játékosok, akik írták, hogy 2 fővel megcsinálták, teljesítették az objective-eket, de a trófeát nem kapták meg.
A prepek valóban nem kellenek a trófeához. A 3 felvonást csak azért illesztettem be, hogy lásd, egy nagyobb küldetéshez hány kisebb feladat kapcsolódik. Tehát miért ilyen hosszú a heist.
Nem tudom az armor pontos nevét. Ruhaboltban lehet venni. (valami "heist heavy armor", de ne kérdezd pontosan micsoda.) Utánaolvasok, és majd elmondom.
Az acsi leírásából úgy vettem ki, hogy Elitist-nél nem számít a fokozat, tehát csinálhatod easy-n. Igen, csak a final-re vonatkoznak. Én úgy tudom, hogy az objective-eknek egyszerre kell meglenniük. Tehát, ha valamelyiket elbukod, akkor szerintem ugyanaz történik, mint a mastermind-nál, hogy kiírja, hogy "xy trophy failed", és ennyi. Mastermindnál szintén egyszerre kell teljesülni az összes objective-nek, csak 3x.
Ja... értem a kérdésedet. Szerintem ezeket egy huzamban kell letoltani, nem lehet közte szüneteket tartani. De ezt a néhány sort most ne vedd készpénznek, amit írok. A felháborodás mértékéből és a "francba, minimum 4 órát kell tv előtt ülnöm" jellegű megnyilvánulásokból szűrtem le.
Egészen pontos válaszokkal csak néhány nap múlva tudok/tudunk jelentkezni. Még a legügyesebb játékosok is most próbálgatják a stratégiáikat, és fedezik fel a rendszert. Az armoros dolgot is egy lv. 300 körüli "nagykutya" írta egyébként.
Ami Elitist-hez biztos: final-re vonatkozik és a csapatlétszám nem számít.