Nem hinném, hogy végig kellene tolnod a Heist-t újra.. Nem találnám logikusnak. A játék szerintem attól elmenteni az állást.
Én a létesítményre gondoltam elsősorban. A többit nem tudom, el lehet-e adni, de külföldi fórumon megkérdezem. Nem mindent lehet eladni.. vagy pedig csak ilyen kemény veszteséggel. A metódusnak is utánakérdezek még.
dani.szentgali írta:Az egész GTA Online-nal nem éri meg játszani.

Kivéve akkor, ha csaló vagy, vagy ha mikrotranzakcióval megszeded magad. Egyébként meg minden újabb frissítés után úgy érzi magát az ember, mint valami nincstelen senki. Úgyhogy fasza kis motivációval bír a játék. Nem bánom, hogy már több, mint egy éve nem toltam GTA Online-t.
Ne legyél már ilyen. Hogy pénzoritenált az Online, és egy normál "GTA"-hoz nem fogható? Hát... igen..

ez igaz. De azért ez a frissítés igencsak klasszra sikeredett. [Persze, semmiféle pénzbeli aspektust ne emeljünk ki, mert akkor kilyukadunk a Shark card-khoz.. és ez a R* legfőbb célja minden bizonnyal, ami eléggé elszomorító.

] De legalább látszódik, hogy ebbe energiát fektettek.
A Doomsday heist-ról egyébként még most is sok a ködös hír. Majd apránként jelentkezem az infókkal. Egy hírt viszont lehet kellene kreálni belőle. Ezt még meglátjuk, mennyi teendőm/teendőnk lesz a két ünnep között.