Az elmúlt 1-2 hétben folytattam a GTA Online-t az új DLC miatt. Sajnos az új heistet nem tudtam elkezdeni, mert kevés pénzem volt egy IAA-épület megvételéhez. Ugyanakkor bepótoltam a korábbi lemaradásaimat és kihagyásaimat, így viszonylag érdemes dolgokkal ütöttem el azt az 1-2 hét GTA Online-ozást. Először is, megcsináltam Malcnek a motoros küldetéseit, amiből 11 darab van összesen. Aztán teljesítettem mind a kilenc túlélőmódot és az összes repülőiskolás leckét. A túlélőmódot már PS3-on is teljesítettem, de PS4-en is meg szerettem volna csinálni őket, ezért eleget tettem a vágyaimnak. Aztán a repülőiskolás leckéket is szintúgy megcsináltam PS3-on, csak azokat nem aranyra, ezért PS4-en aranyra megcsináltam a nagy részét (5 db leckét, a másik 5-öt csak ezüstre tudtam felvinni).
Ezen kívül megvettem az összes fegyvert az összes fejlesztéssel és festéssel együtt. Ugyanakkor az utolsó 4-5 DLC-s fegyvert nem tudtam még teljesen felfejleszteni, majd máskor megcsinálom. De legalább az alap és az DLC-s fegyverek háromnegyede maximálisan fel vannak fejlesztve, ami jó dolog.
Továbbá pedig nagyon sok napi küldetést teljesítettem, és így viszonylag sok pénzhez jutottam rövid idő alatt. Emellett megcsináltam mind a hét Occupy Adversary Mode-t, ami elsőnek egész jó volt, de néhány meccs után már monotonná és fárasztóvá vált. Közben kihasználtam a havazás adta lehetőségeket is, és rengeteg havas képet csináltam. Ráadásul segítettem Árminnak és barátainak egy karácsonyi videó elkészítésében.
Végül az utolsó napon, mielőtt lejárt volna a PS Plus, gyorsan megcsináltam az alapokat a csajkarakteremmel. Megvettem vele az összes téli ruhákat és maszkokat, amik ingyenesek voltak. Aztán az RDR-es revolvert is megszereztem a csajnak és a fiúnak is egyaránt. Sajnos hiába szereztem meg a csajjal a revolvert, ő külön nem kapott 250000 dollárt, mert a fiúval már megszereztem egyszer.

De legalább a csajnak is megvan ez a fasza kis revolver.
Zárásképpen megcsináltam a csajkarival az egyéb szabadidős tevékenységeket is, hogy a térképemen mindenhol pipa legyen. Tehát teljesítettem a golfozást, a dartsozást, a szkanderezést és a lőtéren való lövöldözést. A teniszt sajnos nem tudtam, mert nem jöttek játékosok, de majd legközelebb bepótolom.
Ennyi lenne. Ezek érdekes dolgok voltak, és örülök, hogy végre bepótoltam a lemaradásaimat. Most egy darabig nem fogok GTA Online-ozni, hanem visszatérek a GTA IV-re és az EFLC-re. De ha majd végeztem azokkal, akkor folytatom a GTA Online-t, és akkor belekezdek az új heistbe. Remélem, az új heistet tapasztalt játékosokkal fogom megcsinálni, akikkel élvezetes lesz a játék.