Köszönöm! Nem volt szerintem annyira vészes. Bár nehézségét mutatja, hogy elsőre nem sikerült (azért a többi résznél megvolt elsőre) Ha már mindenki utál, abban az esetben asszem a 3. szigetet ajánlják a nagykutyák, de fejből most hirtelen nem tudom.
Áhh.... ezt semmiképpen sem szabad későbbre hagyni. Szerintem akkor már szinte lehetetlen megcsinálni kb akármelyik városrészben. Mivel a 100% elérése a cél, így tudatosan az elején megcsináltam, így is elég nehéz ez a rész, nem akarom még magamnak még inkább megnehezíteni.
Az első szigeten, a játék legelején azért is előnyös letudni a dolgot, mert bár nem ez a legkisebb sziget, de mégis talán ezen lehet a legkönnyebben közlekedni. (A 3. sziget még elgondolkodtató). Azért a sok lejtő, és a kis utcákhoz lehet, hogy kell némi gyakorlás. Arról nem is beszélve, hogy első próbálkozásra azért nem sikerült megcsinálnom (a 11. szinten voltam), mert a játék beswapnolt egy pácienst egy sikátorba, amit nehezen lehetett megközelíteni, így ott kb 30 másodpercet elbénáztam. (Ilyen egyébként a második felvonásban is volt, de akkor már tudtam, hogy kell menni, és nem volt belőle probléma.)
A tűzoltós mellékküldetés viszont nagyon könnyű volt. Azért egy megerőltetőbb feladatra számítottam. A taxis meg csak... hát, unalmas. Mint általában.
Nekem sem jó most a laptopom (kijelzővilágítással problémák vannak, majd elviszem szervizbe, és megkérdezem, megéri-e egyáltalán megcsináltatni), úgyhogy most a "családi" PC-n tolom, ami minimum grafikán elviszi a játékot.
Azonban ma megyek vissza Szegedre, szóval a játék további részét majd a könyvtárban fogom csinálgatni...
(Remélem a win10 alatt még elfut a játék).