Kb alig tudunk valamit a játékról, és te ezt így leszűrted? Szerintem most már járok hozzád jósoltatni..NikitaDragovich írta:Tudjátok, mire jöttem rá a napokban? Arra, hogy szerintem ez az Arthur Morgan meg fog halni az RDR 2 végén. Szerintem John Marston fogja őt megölni. Erre onnan jöttem rá, hogy John korábban tagja volt ennek a bűnbandának, aminek Arthur is. És hát Arthur valószínűleg azért nincs benne az RDR 1-ben, mert John már megölte őt az RDR 2-ben, azaz az előzményben. Biztos vagyok benne, hogy ez így lesz, tekintve, hogy az RDR 1 végén John is meghalt, és Arthur is meg fog halni. De ez csak egy teória.
Kedvenc részem.. "biztos vagyok benne hogy így lesz... [...] ez csak egy teória"
Nyilván nem lesz így. Hogy mi lesz, azt ki tudja. De miért lőné el a R* ugyanazt? Az RDR 1 befejezése egyébként is kellően sokkoló volt mindenkinek. Engem eléggé nagy csalódottság töltene el, ha ugyanazt eljátszanák itt is. De nem fogják... A cowboy világ kegyetlen, tehát izgalmas történetben lesz részünk (remélem), de kb. a semmiből megmondani, hogy ez a pasas szintén meghal, mint John, az azért eléggé merész.
Amikor a kezedben fogod tartani a játékot, még akkor sem lesz elég információd arra, hogy egy ilyet leszűrj. Egyébként is, ha már ennyire előre tudná mindenki a végét, ugyan miért is vennék meg? Pont az a lényeg, hogy ne legyen kiszámítható se a játék, se a végkifejlet.