Király kis képek meg járgányok!
Emlékszem, mikor anno szó szerint vadásztam az Infernusra a GTAIV-ben, mert ebben a játékban rendkívül ritkának számított ez a sportkocsi. Volt valami küldetés, amiben Niko egyik munkaadója megbízott, hogy menjünk el és egy parkolóból lopjunk el egy Infernust. Miután leráztuk a körözést, amit a kocsilopásért kaptunk, hirtelen mindenhol egy halom Infernus jelent meg az utcán, pedig azelőtt soha egy se volt sehol.
Emlékszem, hogy inkább elcsesztem direkt a missziót, hogy ellophassam és megtarthassam magamnak. Csak később jöttem rá, hogy más módja is van a ritka Infernus megszerzésének, mégpedig, hogy felhívjuk Brucie-t és teljesítjük az autóversenyeit, mert az autóversenyes küldetéssorozat vége felé több verseny is volt, ahol Infernusok ellen kellett versenyezni. Persze ott is el kellett bukni a versenyt, hogy megszerezhessem a kocsit, de mivel az Infernus tényleg kib@szott ritka a GTAIV-ben, ezért természetesen abszolút vállaltam a versenyből való kizárást.
Ja és arra is emlékszem, hogy ha nagy nehezen szerzett az ember egy Infernus-t, viszont nem tetszett a színe, akkor hiába vittük el átfesteni, Liberty City összes átfestőműhelye folyton csak egy sötétzöld színt adott és mindig azzal dobta ki a kocsidat, szóval érdemes volt Brucie versenyein a piros, kék és sárga színű példányokat ellopni, mert később már nem volt lehetőség arra, hogy átfessük, max csak sötétzöldre, de az szerintem annyira nem állt jól neki.