Jachtot csak akkor vegyél, ha kőgazdag vagy, mert kb annyi értelme van, mint az arany helinek vagy repülőnek. Én a Criminal Mastermind-ból szerzett 10 milkámat arra költöttem, de azóta mélyen megbántam. Jól néz ki, menő, szép, meg minden, azon kívül nincs funkciója. Ezernyi értelmesebb dologra költheted a pénzed, szóval nem érdemes jachtot venni.
A motoros bizniszek közül a kokain a legjövedelmezőbb, bár ezt valószínűleg te is kitalálhattad, mert az a legdrágább. Szóval a kokain biznisz éri meg a legjobban. Persze, lehet többféle bizniszed, de ahhoz rengeteget kell játszanod, hogy jövedelmező is legyen mind. Amúgy tegnap (4/20 alkalmából) féláron adták a fűbizniszeket.
Hangárt csak akkor vegyél, ha nagyon odavagy a repülőkért, mert amúgy nem hoznak kiemelkedő hasznot, és még ahhoz a kicsihez is sokat kell gürizned. Jó küldetések vannak hozzá, de kb ennyi az egész. A 60 férőhelyes garázsnak sincs értelme, úgyis csak 2 kocsit fogsz használni a játékban.

Felesleges pénzkidobás, jobb dolgokra is költhetsz.

A klubházba a műhely is felesleges, nehogy azt hidd, hogy ingyen tuningolhatsz. Nem, csak ott helyben lesz, amúgy semmi újdonság nincs, nem kapsz exkluzív tuningokat sem.
A fegyvertartónak annyi értelme van, hogy a felesleges fegyvereket ki tudod venni a fegyverválasztóból, így azok nem zavarnak, szóval egy helyre (nekem az irodámban van, mert arra járok a legtöbbet) érdemes venni egyet. A széf csak dekoráció, ha sok pénzed van, azt láthatod egy helyen, de amúgy meg felesleges.