Luszie írta:dani.szentgali írta:
Azt, hogy milyen lesz a második rész, überelni fogja-e majd az elődöt vagy akár az új GOW-ot, nem tudjuk még és mivel nemigen találok infót a neten arról, hogy mikor jelenik meg a játék, így az is benne van a pakliban, hogy idén már nem is tudjuk meg. De majd minden kiderül idővel.
![kacsintás ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Überelni nem hiszem, hogy fogja az elődöt.
Hát idén már biztos nem tudjuk meg. Évet már közzétettek, csak pontos megjelenési dátumot nem. Asszem 2019-ben érkezik.
Köszi az infót, erről nem tudtam, hogy van már konkrétum, már ami a kiadási évet illeti. Akkor sajnos idén nem jön a tlou 2, pedig reménykedtem benne, hogy esetleg idén ősszel azt is kiadják.
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Kár érte, mert elég jó évet zárhattunk volna a God Of War+Red Dead Redemption 2+The Last Of Us 2 triumvirátussal, de ezek szerint akkor ebből már csak GOW+RDR2 duó lehet, ha a R* nem találja ki az újabb halasztást.
Hát... azért én ezt nem jelenteném ki ennyire biztosan, hogy nem fogja überelni az elődöt.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Erre kitűnő példa az új GOW, ami minden tekintetben képes volt megújulni és számomra még az elődöket is túlszárnyalni. De ez mondjuk ízlés kérdése, mindenesetre az szerintem egyértelmű, hogy akár übereli az elsőt akár nem, fantasztikus játék lesz a tlou 2.
![kacsintás ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)