Az oké, hogy 64bites oprendszered van, de konkrétan milyen? Melyik Windows? Újratelepítés esetén is ezt produkálja? Nincs olyan beállításod a gépeden, ami esetleg egy másik böngészőt használ alapértelmezettként, és a többit meg letiltja? Ha újra letöltöd és felrakod az nem segít?Franklin írta:Valaki tudna segíteni?
Ma megpróbáltam letölteni a Google Chrome-ot a laptomra bit64-ben. A lényeg annyi, hogy .exe fájlt nem tudom megnyitni. Próbáltam rendszergazda “módban” is futtani, de semmi. Nem nyitja meg a telepítőt.
Tegnap már letöltöttem egy másik alkalmazást ugyan ilyen bit64 “formátumban”, gondolom nem ez lehet a baj. A google oldaláról próbáltam, hely is van bőségesen.
Mi lehet a gond? Valakinél volt már ilyen?
Win7. Lehet különben hogy egy másik böngésző van beállítva alapértelmezettként. Ezt hogy tudom megnézni/ vagy kikapcsolni?dani.szentgali írta:Az oké, hogy 64bites oprendszered van, de konkrétan milyen? Melyik Windows? Újratelepítés esetén is ezt produkálja? Nincs olyan beállításod a gépeden, ami esetleg egy másik böngészőt használ alapértelmezettként, és a többit meg letiltja? Ha újra letöltöd és felrakod az nem segít?Franklin írta:Valaki tudna segíteni?
Ma megpróbáltam letölteni a Google Chrome-ot a laptomra bit64-ben. A lényeg annyi, hogy .exe fájlt nem tudom megnyitni. Próbáltam rendszergazda “módban” is futtani, de semmi. Nem nyitja meg a telepítőt.
Tegnap már letöltöttem egy másik alkalmazást ugyan ilyen bit64 “formátumban”, gondolom nem ez lehet a baj. A google oldaláról próbáltam, hely is van bőségesen.
Mi lehet a gond? Valakinél volt már ilyen?
Koszonom!NikitaDragovich írta:Érezd jól magad Amerikában. Láttam Facebookon, hogy pár nappal ezelőtt indultál el New Yorkba. Amúgy ez az utazás milyen alkalomból jött létre? Esetleg valamilyen tanulmányi út?
Haha. Nem. Szoktam valamennyit tanulni nyaron (yep, shame on me), de ez -sajnos - nem tanulmanyut, de koszonom, ezt boknak veszem. Bar meg kell jegyeznem, nagyon sok mindent tanultam mar itt... Csak nem feltetlen olyan ertelemben,ahogyan egy tanulmanyuton lehetne.dani.szentgali írta: Ahogy Luszie-t ismerjük, csakis az lehet. Mintatanulóként még a nyarat is tanulással tölti el.
Barman vagyok egy Siófoki hotelben május óta. Heti 6nap,12óra. Jó móka meg minden, csak most szezon alatt nem nagyon van időm élni, meg ilyesmi. Előtte pedig amolyan válságban volt az életem. Abból próbáltam kikecmeregni. Rájöttem, hogy nem kell a sulit erőltetnem, dolgoztam gyárban, ahol minden nap egy pokol volt, belementem egy elég érdekes távkapcsolatba, amiből még mindig nem tudom, hogy lesz-e valami.... Jó sok minden történt. A depiből már kikecmeregtem. Most kaparok felfelé. Gyűjtögetem a pénzt, a tapasztalatot. Tavalyi felszolgálósdi után igazi felüdülés egy bár, és még fantáziát is látok benne. Most arra vagyok ráállva, hogy szezon után keressek valami kis kávézót, vagy bárt, ahol tudom normális munkaidőben/elég szabadnappal csinálni ugyanezt, vagy valami hasonlót.Rockstar69 írta: ↑2018. 04. 26. 18:11Rohadjak meg, de néhány napja jutott eszembe, hogy jól eltűntél, mint szar a lefolyóban. Mi újság van?