Örülünk a nagy "visszatérésednek", bár nálunk természetes, bevett szokás, ha pár napra vagy hosszabb időre eltűnünk a fórum térképéről.Danchos írta: ↑2018. 09. 18. 07:41Sziasztok, visszatértem!
Áh, számomra egy új arc. Üdvözöllek, Luszie!
Dani, nagyon jó meglátás a rivalizálással kapcsolatban. Bár említették a gameplay videó végén, hogy ellenséges bandákról is szó fog esni a következő részben, nekem még csak véletlenül sem fordult meg a fejemben, hogy akár egy San Andreas-szintű háborúzás is kialakulhat. Az nagyon tetszene. És így nem csupán rablásokra vihetnénk magunkkal a társainkat, hanem akár ellenséges tagok likvidálásának céljából. El tudom képzelni, hogy minden banda rendelkezik bizonyos mértékű befolyással. A jelentéktelenebbeket nem veszik olyan komolyan, viszont az impozánsabb, méretesebb területtel rendelkező bűnszervezetek például különböző előnyökhöz is juthatnának. Nagyobb befolyás, nagyobb hatalom. Ötcsillagos meglátás és öt csillag a Rockstarnak is, ha ezt jól megoldják!
Srácok, már nagyon közel van a megjelenés. Csakis a magam nevében beszélhetek, de rendkívül gyorsan el fog telni ez a fennmaradó 38 nap, főleg, ha sűrűn a tegnapihoz hasonló cikkekkel és képekkel örvendeztetnek meg bennünket.
Igen, Luszie valóban csak számodra új arc, hiszen hozzám hasonlóan ő is egy igazi régimotoros GTAPlace, újonnan pedig már Red Dead Place tag is, szóval ha ideje épp engedi, vele is jókat lehet beszélgetni, rendkívül jártas a témákban, mert velem ellentétben ő több Rockstar játékot is kivitt 100%-ra.
Köszönöm szépen a dicséretet, bár hangsúlyozom, hogy mindez részemről csupán spekuláció, szóval ne verjetek meg majd pár hét múlva, ha esetleg semmi nem valósul meg abból a sok finomságból, amit fentebb megszellőztettem. Mondjuk ezt a bandázós dolgot csak abból szűrtem le, hogy azon kívül, hogy most már mi is bandatagok vagyunk, sokszor mondták és hangsúlyozták az előzetesekben meg egyéb interjúkban, hogy a bandánk folyamatosan mozgásban lesz, és a táboraink csak átmeneti szállások lesznek, ebből gondoltam arra, hogy ha költözünk, akkor költözés közben csak találkozunk a többi bújkáló bűnszervezettel is. Amúgy a te meglátásod is nagyon jó, szerintem is hasonlóan lesz megoldva, hogy lesznek a miénkéhez hasonló szuperbandák, és lesznek kisebbek, akikkel nem lesz annyi gondunk, mint a nagyobbakkal. Reméljük, a Rockstar ezt olvassa, és egy gyors google fordítós meló után úgy döntenek, támogatják az ötleteinket.
Annak ellenére, hogy bizony már én is nagyon várom a játékot, én is amondó vagyok, hogy ez az idő gyorsan el fog röppenni. Kinek munkával, kinek sulival, kinek mindkettővel. Arról meg nem is beszélve, hogy itt van még a Spider-Man, amit az RDR2-ig párszor talán újra lehet játszani, vagy legalább el lehet szórakozni a sok mellékfeladattal, ami a játékban van.