Nem volt az olyan drága, mint amilyennek gondolod: A Store-ban le volt árazva, és nagy nehezen, de rá tudtam venni bátyámat, hogy a digitális verzió helyett inkább ruházzunk be egy használt, de legalább fizikai változatra. Ezt látod a képen.dani.szentgali írta: ↑2018. 10. 14. 11:16Gratulálok hozzá, örülök, hogy végül is rászántad magad és a magas ár ellenére beruháztál rá. Jó játékot kívánok hozzá, szerintem nem fogsz csalódni, mert ahogy azt már jó pár korábbi nyáladzásomban megírtam, tényleg egy kihagyhatatlan, zseniális játék lett.
Amúgy hogyhogy csak csütörtökön játszol vele? Akkor adod oda az ismerősödnek, mert végül ez a neki vásárolt/ajándékozott játék, vagy magadnak meg a bátyádnak vetted meg? Bocs, ha kicsit tolakodó vagyok, csak furdal a kíváncsiság.
Nem olvastam végig minden kommentedet, pont azért, mert nem tudtam, mennyire vannak spoilerek benne, és nem akarok tudni semmit sem a játékról. Nyilván, tudok azért néhány dolgot, ami nem gond, csak a story-t illetően "szűz" akartam maradni.
Azért csütörtökön, mert csütörtökön kezdődik nálam az őszi szünet, tehát akkor megyek haza bátyámhoz, hogy tudjak játszani vele. A játékkal majd az az illető is játszani fog, akinek egyébként szívesen odaadnám ajándékba, de majd csak szilveszter környékén. Egyébként végül bátyám vette, nem én. (Nagy meglepődésemre, mert egyébként korábban már mondtam neki, hogy vegye meg, de mondta, hogy neki sosem tetszett a God of War így kihagyja.) Bár ha ő nem veszi meg, akkor én veszek egy használtat karácsonykor. Így viszont hamarabb ki tudjuk próbálni.
UI: Mi általában használt játékokat veszünk, ha veszünk játékot. Ez alól kivételt képeznek a Store-ban leértékelt játékok, a GTA játékok valamint a Naughty dog játékai (na meg még néhány, mint pl a Detroit). Ezeket megjelenés napján meg szoktuk venni.