Nem volt az olyan drága, mint amilyennek gondolod: A Store-ban le volt árazva, és nagy nehezen, de rá tudtam venni bátyámat, hogy a digitális verzió helyett inkább ruházzunk be egy használt, de legalább fizikai változatra. Ezt látod a képen.dani.szentgali írta: ↑2018. 10. 14. 11:16Gratulálok hozzá, örülök, hogy végül is rászántad magad és a magas ár ellenére beruháztál rá.Jó játékot kívánok hozzá, szerintem nem fogsz csalódni, mert ahogy azt már jó pár korábbi nyáladzásomban megírtam, tényleg egy kihagyhatatlan, zseniális játék lett.
![]()
Amúgy hogyhogy csak csütörtökön játszol vele? Akkor adod oda az ismerősödnek, mert végül ez a neki vásárolt/ajándékozott játék, vagy magadnak meg a bátyádnak vetted meg? Bocs, ha kicsit tolakodó vagyok, csak furdal a kíváncsiság.![]()
![]()
Nem olvastam végig minden kommentedet, pont azért, mert nem tudtam, mennyire vannak spoilerek benne, és nem akarok tudni semmit sem a játékról. Nyilván, tudok azért néhány dolgot, ami nem gond, csak a story-t illetően "szűz" akartam maradni.
Azért csütörtökön, mert csütörtökön kezdődik nálam az őszi szünet, tehát akkor megyek haza bátyámhoz, hogy tudjak játszani vele. A játékkal majd az az illető is játszani fog, akinek egyébként szívesen odaadnám ajándékba, de majd csak szilveszter környékén.

UI: Mi általában használt játékokat veszünk, ha veszünk játékot. Ez alól kivételt képeznek a Store-ban leértékelt játékok, a GTA játékok valamint a Naughty dog játékai (na meg még néhány, mint pl a Detroit). Ezeket megjelenés napján meg szoktuk venni.