Danchos írta: ↑2018. 10. 12. 10:58
Kevesebb, mint két hét maradt, srácok! Kitartást mindenkinek!
Így van, már tényleg nincs sok hátra!
Hamarosan visszatérhetünk a vadnyugatra!
Rockstar69 írta: ↑2018. 10. 12. 21:55
Ezt már jó ideje lehet tudni, hogy visszatérnek a régi helyszínek, vagy legalábbis egy része.
Valóban durva. 2 hét és darálhatjuk.
Egyébként nekem fogalmam sincs a játékról, mert csak a trailereket meg gameplay videókat néztem meg. Az előzeteseket nem olvastam el, mert annyira nem érdekeltek, meg általában tele vannak ferdítésekkel. (Nem a fake hírekre gondolok, hanem a hivatalos előzetesekre.) Elég csak visszaolvasni, hogy a GTA V előtt miket írtak. Szóval bízok benne, hogy inkább kellemes meglepetés fog érni, nem járok úgy, mint a GTA V-tel.
Valóban lehetett tudni a régi visszatérő helyszínekről, de nem az összesről. Blackwater, illetőleg West Elizabeth volt eddig megerősítve, Nuevo Paraiso meg New Austin csak az utóbbi időben lett megemlítve.
A GTAV-nél a legnagyobb csalódást keltő kamu hír az volt, hogy a Rockstarnak fontosak a singleplayer játékok. A GTA Online megjelenésével nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem igaz. A GTAV singleplayere is nagyrészt azért lett olyan, amilyen, mert az egész fejlesztés alatt a GTA Online-t tartották szem előtt. Most az RDR-nél is többször kihangsúlyozták, hogy nekik a singleplayer nagyon fontos, ezt azonban majd csak akkor fogom elhinni, ha látom, hogy nem játsszák el ugyanazt itt is, mint a GTAV-tel + Online-nal.
Luszie írta: ↑2018. 10. 13. 18:42
Jogos. A R* középső neve a "csúsztatás".
Nyilván, ha már kitűztek egy pontos dátumot, mint RDR-nél az október 26-ot, akkor azon már nem változtatnak, de ha csak egy évszakot ígérnek meg a messze múltból, azt simán elcsúsztatják, akár többször is.
Szerintem a be nem tartott ígéretek alatt itt most kivételesen nem a megjelenési dátumról van szó. Azt már többnyire megszokhattuk, hogy mindig mondanak valamit, aztán közlik, hogy bocsi de több fejlesztési idő kell ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt hozzuk ki a játékból, ami persze csak kamu, tudták ők mindig is, hogy nem készül el a játék az ígért időszakra, csak ez is a marketing része. Szerintem itt most az olyan, meg nem valósított dolgokról beszél, amiket a megjelenés előtt ígértek, például a soha el nem készített sztori DLC. Az meg szerintem a minimum, hogy ha már adnak egy fix dátumot, akkor nem tolják már el a játékot. Eleve azt is szemétségnek tartom, hogy a puszta marketing kedvéért átverik az embert az ilyen "Fall" meg "Spring" időszakokkal. Szóval az már tényleg nagyon bebaszna, ha még egy konkrét dátumot is eltolnának.