Sziasztok!
Őszinte leszek, bár kezdetben nem szerettem a GTA Online-t, most két év kihagyás után - és nem mellesleg úgy, hogy van pár barát, akikkel néha tudjuk együtt is tolni - nemrég újra visszatértem, és azt kell mondanom, hogy most már végre tényleg igazán jó és szórakoztató! Nem hittem volna, hogy valaha is ezt fogom mondani, de mostanában kifejezetten élvezhető az egész. Nyilván még nem tökéletes meg nem hibátlan, de ezerszer stabilabb, tartalmasabb, kiforrottabb és élvezhetőbb, mint amilyen anno Xbox 360-on volt akkor, amikor legutoljára, 2016-ban játszottam vele. Persze az még mindig fájó kicsit, hogy mivel csak idén vettem meg újból PS4-re is a játékot, így már nem tudtam átvinni az Online profilomat, szintjeimet, pénzemet, házaimat, stb. amik anno megvoltak, de annyira nem zavar, hiszen most már sokszor vannak olyan lehetőségek (bónusz XP/pénz küldetések, versenyek, egyéb feladatok), melyekkel nagyon sok pénzt és szintet lehet szerezni, így szerintem talán egy év alatt sikerül vissza hoznom a régi, 167-es szintemet. Ráadásul most, hogy az egész Online sokkal jobb lett és van kivel összeülni és csapatni, így már ténylegesen egy élvezhető program lett az egész, aminek nagyon örülök, mert kezdetben sajnos hosszú ideig több keserűségem volt benne, mint örömöm, de ez most úgy látszik, gyökeresen meg fog változni. Szóval hajrá Rockstar, tudtok ti, ha akartok, a kardinális, alap mechanikákat érintő hibákat sikeresen kijavítottátok, és bár sok hülyeséget is raktatok a plusz tartalmakkal és újdonságokkal együtt a játékba, összességében így is elmondható, hogy nagyot fejlődött pozitív irányba az Online! Remélem, előbb-utóbb a Red Dead Online is hasonlóan stabilabb és játszhatóbb lesz, mert akkor a Rockstar elmondhatja magáról, hogy a két legjobb és legtartalmasabb open world online multiplayer világot sikerült megalkotniuk ebben a konzolgenerációban!