Tudom és elfogadom, hogy nálad kb. csak az Uncharted meg a Last of Us az egyetlen, ami nem túlhypeolt. Viszont az elfogultságot azért nálad is lehet érezni, mert ahogy nálad sosem lesz 10 pontos pl. az RDR2, úgy nekem sem lesz sohasem kedvencem a TLOU. Szóval szerintem itt szimplán ízlésekről és pofonokról van szó. És pont emiatt nem fogod 10 pontosra értékelni az RDR2-őt. Már elhatároztad, hogy TLOU lesz az örök kedvenc és legjobb játék, ahogy sokaknál a GOW vagy az RDR2. És ez így van rendjén.Luszie írta: ↑2018. 11. 03. 15:26Bár kicsit másként, de azért az RDR2-nél is érzem ezt a hypeot. Azaz nem is hypenak, hanem elfogultságnak nevezném. A legtöbb nívós játékkritikai oldal max pontra értékelte -amit azért én igencsak túlzásnak érzek. Az emberek is eléggé el vannak tőle ájulva "évszázad legjobb játéka" címen. Nagyon elfogultak. Okkal? Nem tudhatom. Abban biztos vagyok, hogy a GTA V-nél sokkal jobb játék lett. Azt azért nem jelenteném ki, hogy a "játéktörténelem legjobbja". De ha megváltozna a véleményem, karácsonykor írok. Akkor már játszani is fogok vele. Jelenleg csak kritikákat, vicces összeállításokat, meg streameket láttam. Ennyiből nekem ez "csak" egy 9-es.dani.szentgali írta: ↑2018. 11. 03. 15:03Csak ugye a GTAV-re értettem elsősorban az "ezúttal" szót. Az sem lett rossz játék, én nagyon szerettem, de azért valljuk be, kicsit túlhypeolt volt, amiből a végén sok dolog nem valósult meg. Nyilván ez sem lett rossz, de azért az RDR2 eddig jobbnak tűnik - igaz, a GTA Online beindulásáig a GTAV-nél sem tűnt elhanyagoltnak/gyengébbnek a singleplayer.
Ezt csak azért tartom furának, mert anno a God of War 4-nél ez a hullám ugyanúgy lezajlott. Érdekes.. Talán ez arra mutat rá, hogy annak ellenére, hogy milyen gyakran, és mekkora mennyiségben jönnek ki jelengenerációs konzoljátékok, mégis nagyon kevés van azokból, amelyek igazán jók. Nem csoda tehát, hogy az emberek "éheznek" ezekre.
A singleplayer "elhanyagolása" sajnos egy trend. A multiban több a pénz, (talán nagyobb is rá az igény?), így egyes játékfejlesztő cégek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek rá.
Igen, rajta van, de azért látszik, hogy nincs annyira kidolgozva, mint a többi, bejárható terület. Nyilván van pár épület/textúra, amit beleraktak a játékba Mexikóból, hogy ha megközelíted a folyót, ami elválasztja New Austint és Nuevo Paraiso-t, akkor azért láss valamit, plusz ahogy mondtam, buggal át is lehet menni, youtubeon sok videót találsz erről, de érdemben nincs kidolgozva a terület, így max csak pár épületet nézhetsz meg a nosztalgia kedvéért, viszont nyilván gyengébb grafikával, alacsonyabb textúrájú modellekkel, mint a játék többi, rendesen bejárható részén.
Sok pletykát lehet olvasni mostanában arról, hogy kiszivárgott olyan infó, mely szerint a Red Dead Online-nal együtt megkapjuk Mexikót is, és végsősoron ez áll amögött, hogy később érkezik az Online. Ez persze nem feltétlenül igaz, meg ugye anno a GTAV-nél is ráfáztunk a North Yanktonos térképpel, amelyről sokáig azt lehetett hinni, hogy legalább a GTA Online-ban bejárható terület lesz, a végén mégsem lett az. Szóval érdemes mindenképpen fenntartásokkal kezelni ezeket a pletykákat, nem biztos, hogy lesz Mexikó, ráadásul a singleplayernél szóba sem jött még pletyka szinten sem, hogy esetleg érkezik oda is. Szóval reménykedjünk inkább, hátha szerencsénk lesz és jön Mexikó is. Egyelőre viszont tudtommal még az RDO pontos megjelenési dátumát sem ismerjük.
Igen, értelek téged. Csak én úgy akartam, hogy mindenkit megkímélek az első végigjátszásomban. Tehát minden embert megkímélek, és csakis jó döntéseket fogok hozni. Hát, az első fejezetben ez még ment, mert ott csak jó döntéseket hoztam, viszont a másodiknál ezt rendesen elcsesztem. Nem szerettem volna megölni Jimmy Brooksot, és nem szerettem volna azt sem, hogy Bill lelője az O'Driscoll-tagot.Arminho írta: ↑2018. 11. 11. 11:44Enyhe spoiler az egyik valentine-i küldetésről, amiről Nikita az első spoileres bekezdésében írt.
Az, hogy megölöd-e Jimmy Brooks-ot vagy sem, szerintem nem nagyon változtat a történeten, én legalábbis a 3. fejezet vége felé járok és még nem tűnt fel egyszer sem azóta (én megkíméltem őt). Amúgy ha megkíméled, akkor ad egy tollat, ami 10 dollárt ér (bár én megtartottam, nem adtam el).
Engem annyira nem érdekel a honor szintem, ha úgy jön a dolog, akkor pl. gond nélkül kifosztok egy balesetet szenvedett civilt, de néha meg ha olyan a kedvem, akkor segítek a rendőröknek a banditák ellen. Bár ennek ellenére is még inkább pozitívban van a honor szintem.