Hozzászólás
Szerző: Bence (Visali) » 2012. 02. 26. 12:08
Na ácsi. Végig sem olvastam amit írtál, mert már az elején oltári nagy baromság van. A Vercetti olasz név, nem lehet "y" a végén. Látom még a városokat is beszélgetitek, újra elmondom, csak Los Santos és környéke lesz - dél felé. Szerintem sem Los Santos lesz az egyetlen város, de ha lesz is valami, akkor dél felé, mivel a játék Dél-Kaliforniában játszódik. San Fierro pedig északon van. Az esélyes városok San Diego, Tucson. Ezek az autópálya jelzések, satöbbi persze hogy benne vannak a játékban, hiszen azt az érzetet kell megalkotniuk, hogy nagyobb a világ, mint amennyit bejárhatunk a játékban, és azt se feledjük el, hogy a játék San Andreas államban, vagy legalábbis annak egy részében játszódik. Attól, hogy San Fierro-t és Las Venturas-t (talán csak az alapjátékban, de erről most ne nyissunk vitát) nem járhatjuk be, még San Andreas részei, ez már ráragadt a San Andreas névre.
Egyébként is ezek nagyon spekuláció gyanúsak. Nemrég kerestek tesztereket, persze most kvázi mindenki az, de az igaziak nem fognak szivárogtatni. Szerintem titoktartási kötelezettségről is aláírnak velük egy papírt, amit ugye ha megszegnek, az már gyakorlatilag bűncselekmény, vagy a legkebesebb, hogy azonnal repülnek.