Én is hasonló cipőben járok, próbálok kezdeni valamit az életemmel. Most júniusban lett melóm, egy mosodában dolgozok, kolikba meg hotelekbe visszük a tiszta cuccokat meg hozzuk el a szennyest. Bruttó 160k-t fizetnek, de legalább nyugis meló, tanulni is lehetne mellette. A vendéglátózás nem tudom mennyire jó, hogy kigyere a depresszióból. Nekem elég volt az a 3 hét meg a próbanapok, hogy rájöjjek nem nekem való.A mocsok oltalmazója írta: ↑2018. 07. 25. 19:14Barman vagyok egy Siófoki hotelben május óta. Heti 6nap,12óra. Jó móka meg minden, csak most szezon alatt nem nagyon van időm élni, meg ilyesmi. Előtte pedig amolyan válságban volt az életem. Abból próbáltam kikecmeregni. Rájöttem, hogy nem kell a sulit erőltetnem, dolgoztam gyárban, ahol minden nap egy pokol volt, belementem egy elég érdekes távkapcsolatba, amiből még mindig nem tudom, hogy lesz-e valami.... Jó sok minden történt. A depiből már kikecmeregtem. Most kaparok felfelé. Gyűjtögetem a pénzt, a tapasztalatot. Tavalyi felszolgálósdi után igazi felüdülés egy bár, és még fantáziát is látok benne. Most arra vagyok ráállva, hogy szezon után keressek valami kis kávézót, vagy bárt, ahol tudom normális munkaidőben/elég szabadnappal csinálni ugyanezt, vagy valami hasonlót.Rockstar69 írta: ↑2018. 04. 26. 18:11Rohadjak meg, de néhány napja jutott eszembe, hogy jól eltűntél, mint szar a lefolyóban. Mi újság van?
tl;dr: talán sikerült egyenesbe jönnöm picit.
Nem kell új felhasználói profil.