Erre a szokás dolgára jó példa, hogy PC-sként annak idején kerek fél napot szenteltem egy rohadt küldetésre a VCS-ben. (Phil - játék eleje - égő raktár - targonca - de ez már off). Ha hirtelen ott termett volna egy billentyűzet, elsőre elintéztem (volna), de ez csak elmélet maradt.
Arra a targoncás küldetésre én is jól emlékszem a VCS-ből, PSP-n rohadt idegesítő volt, szóval nagyjából tudom, mit érezhettél.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Hát, szerintem azért azt a küldetést egy jól megszokott egér+billentyűzet kombóval sem tudtad volna elsőre megcsinálni, mert a PS2-es verzióban nekem meg a PS2-höz meg úgy általánosságban konzolhoz szokott haverjaimnak sem sikerült elsőre, csak hosszas szenvedés után.
Szóval az a küldi minden platformon nehéz.
Visszatérve a SA-hoz, ti találkoztatok egy konditermi hibával, mi szerint nem lehet edzeni, mert folyton az "elérted a napi limitet" felirat fogad? Pedig az izomszint 3/4-ig van csak, egy nagyon kevés hája van CJ-nek, de akárhányszor mentek, mintha nem telne az idő, ugyanazt a feliratot dobálja az összes konditeremben, meg a tengerparti súlyoknál is.
Én még nem találkoztam ezzel a játékhibával, bár engem alapból zavar, hogy limitálva van a kondizás. Értem én, hofy ezzel akarták megteremteni a fokozatosságot, meg ezzel akarták elérni, hogy a játékos többször is visszatérjen a játékban ehhez a tevékenységhez, de néha indokolatlanul hamar kivágnak a teremből, mielőtt CJ-vel komolyabban belejönnék.
Amúgy nézz utána máshol is a neten, hátha külföldi vagy egyéb fórumokon jártak már úgy mások is, ahogy most te és tudják erre a hibára a gyógyírt.
![kacsintás ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)