de azért lehetnének évszakok is,csak ugye ott a tél ami Los Angelesben meg nincs,DE Los Angelesben is ugyan úgy van KARÁCSONY :mrgreen:Steve777 írta:Igaz, hogy nem kell csitelni, de az tényleg jó buli volt jó lenne ha lenne olyan különleges autó, ami tud úgy a vizen menni, amit úgy kell megnyerni, pl megcsinálod a taxis küldetéseket.
Sajnos az évszakokról hiába álmodok, mert Los Santos-ba sosincs tél
Azt én is jó ötletnek tartom, hogy beletegyék minijáték ként a GTA első és második részét, meg örülnék egy sokkal jobban kidolgozott parkournak (olyan Marc Ecko's Getting Up szintűnek )
A GTA VCS-ben volt kétéltű autó, most is lehetneSteve777 írta:Igaz, hogy nem kell csitelni, de az tényleg jó buli volt jó lenne ha lenne olyan különleges autó, ami tud úgy a vizen menni, amit úgy kell megnyerni, pl megcsinálod a taxis küldetéseket.
Sajnos az évszakokról hiába álmodok, mert Los Santos-ba sosincs tél
Azt én is jó ötletnek tartom, hogy beletegyék minijáték ként a GTA első és második részét, meg örülnék egy sokkal jobban kidolgozott parkournak (olyan Marc Ecko's Getting Up szintűnek )
Cube Head írta:szerintem lehetnének prédikátorok, metró lépcsőén ülő kéregető, kisebb árusok akik gyümölcsöt árulnak, ezeket mondjuk meg is lehetne venni, minden étterembe és ruhaboltba be lehessen menni (mondjuk egy 65 %-ba), jobb kezelhetőség, ha lövök és 500 méteres körzetemben senki, legalább ne körözzenek.
Igen, meg lehessen kirabolni boltot, és mint a Mafia 2-ben ha nem kapnak el a rablás után, és vissza mész a kirabolt bolthoz, akkor ott lesznek a rendőrök, kérdezik ki a boltost és ha észre vesznek megint elkezdenek körözni.faceplant15 írta:Cube Head írta:szerintem lehetnének prédikátorok, metró lépcsőén ülő kéregető, kisebb árusok akik gyümölcsöt árulnak, ezeket mondjuk meg is lehetne venni, minden étterembe és ruhaboltba be lehessen menni (mondjuk egy 65 %-ba), jobb kezelhetőség, ha lövök és 500 méteres körzetemben senki, legalább ne körözzenek.
Na a körözésről jut eszembe. Jobb lenne ha úgy lenne a körözés mint mafia 2-ben(mármint nem teljesen olyan valamivel jobb) hogy csak akkor köröz a rendőr ha látja amit csináltál, ugyanez vonatkozzon a megszökésre. Ne egy körből kellejen kijutni hanem a rendőrök szeme elől kelljen elbújni. Meg persze a büntetés kifizetése, mert az hogy vagy lelőnek vagy letartóztatnak az elég gagyi.