Na ezen nagyon ki tudok akadni. Két egyszerű mondatot kaptunk, ami biztos. Az egyik az, hogy Dél-Kalifornia a helyszín, a másik pedig az, hogy egy fejlett multiplayert kapunk. Ezeket miért hagyják figyelmen kívül az emberek?rohogseges írta:a gta-ban van multiplayer,bár igazából egy single player játék már 15 éve,úgyhogy nem fogják nagyon "kihegyezni" szerintem a multit,mert a single modon lesz a hangsúly,főhősnek jó lenne az az öregtata a trailerből szerintem ő lesz,latint meg négert nem akarok főhősnek,max az egyik kiegészítőben...bár egy női főhős is jöhetne,de az is csak egy kiegészítőjében
GTA 1-BEN MULTIPLAYER?????????? multiplayer még a San Andreasban sem volt "gyárilag",csak moddal,bár nem tudok sokat a gta 1-ről,de hogy multi lenne benne,azt nem hinném,de javítsatok ki ha nem így van! mellesleg nagyon jó hogy fejlett multit kapunk,de azért ha belegondolunk,a gta alapjába véve mégsem egy multira kihegyezett játék,mert az már csak egy "extra" hozzá,mivel van rá igény,és mivel sokan multiznak már gta-val is,ezért nyilván arra is odafigyelnek,hogy az is fejlett legyen,de alapból a játékra,a történetre figyelnek leginkábbVisali írta:Na ezen nagyon ki tudok akadni. Két egyszerű mondatot kaptunk, ami biztos. Az egyik az, hogy Dél-Kalifornia a helyszín, a másik pedig az, hogy egy fejlett multiplayert kapunk. Ezeket miért hagyják figyelmen kívül az emberek?rohogseges írta:a gta-ban van multiplayer,bár igazából egy single player játék már 15 éve,úgyhogy nem fogják nagyon "kihegyezni" szerintem a multit,mert a single modon lesz a hangsúly,főhősnek jó lenne az az öregtata a trailerből szerintem ő lesz,latint meg négert nem akarok főhősnek,max az egyik kiegészítőben...bár egy női főhős is jöhetne,de az is csak egy kiegészítőjében
Amit írtál, az ostobaság, már a GTA1-ben volt multiplayer, ami nem véletlen, hiszen a fejlesztés Race'n'Chase néven multiplayer játéknak indult.
Te most komolyan az oldal egyik szerkesztőjében kételkedsz?rohogseges írta:GTA 1-BEN MULTIPLAYER?????????? multiplayer még a San Andreasban sem volt "gyárilag",csak moddal,bár nem tudok sokat a gta 1-ről,de hogy multi lenne benne,azt nem hinném,de javítsatok ki ha nem így van! mellesleg nagyon jó hogy fejlett multit kapunk,de azért ha belegondolunk,a gta alapjába véve mégsem egy multira kihegyezett játék,mert az már csak egy "extra" hozzá,mivel van rá igény,és mivel sokan multiznak már gta-val is,ezért nyilván arra is odafigyelnek,hogy az is fejlett legyen,de alapból a játékra,a történetre figyelnek leginkábbVisali írta:Na ezen nagyon ki tudok akadni. Két egyszerű mondatot kaptunk, ami biztos. Az egyik az, hogy Dél-Kalifornia a helyszín, a másik pedig az, hogy egy fejlett multiplayert kapunk. Ezeket miért hagyják figyelmen kívül az emberek?rohogseges írta:a gta-ban van multiplayer,bár igazából egy single player játék már 15 éve,úgyhogy nem fogják nagyon "kihegyezni" szerintem a multit,mert a single modon lesz a hangsúly,főhősnek jó lenne az az öregtata a trailerből szerintem ő lesz,latint meg négert nem akarok főhősnek,max az egyik kiegészítőben...bár egy női főhős is jöhetne,de az is csak egy kiegészítőjében
Amit írtál, az ostobaság, már a GTA1-ben volt multiplayer, ami nem véletlen, hiszen a fejlesztés Race'n'Chase néven multiplayer játéknak indult.
http://www.youtube.com/watch?v=ijgHbJiz4MsCube Head írta:Nem úgy volt hogy a látótávolságban 2 játékos mozoghatott?vagy osztott képernyős?
Engem hívhatsz bármikor wantoo kolléga. Régebben is sokat toltuk, ha visszaemlékszel.wantoo írta:Heh. Én rengeteget játszottam a második rész multijával, nincsen kedve egyszer valakinek hülyülni vele egyet?
Second that. Bár én csak néhány percig játszottam még multiban de többen izgalmas lehet. Hm, esetleg rendezhetnénk retro multi eventeket (GTA2, SAMP, MTA:VC, stb)Shotgun írta:Engem hívhatsz bármikor wantoo kolléga. Régebben is sokat toltuk, ha visszaemlékszel.wantoo írta:Heh. Én rengeteget játszottam a második rész multijával, nincsen kedve egyszer valakinek hülyülni vele egyet?
De PC-re még nem adták ki. Majd csak utána lesz vége a kampányolásnak ha mindenre kiadták. Szóval június 1-ig még nem igen lesz semmi. Vagy ha amerikát nézzük akkor május 29.insanity06 írta:a max payne 3 már megjelent szóval nincs mit beszámolni róla...mondták is hogy csak addig lesz mp3 áradat míg meg nem jelenik és a gta majd csak utána következik...ha minden igaz csütörtökön kapunk róla valami infót!