Davekoma írta:
Mikor erre az oldalra jöttem, egy nagyon jó közösséget ismertem meg, de valami megváltozott és a legtöbb ember elhagyta az oldalt, persze vannak kitartó emberek, de, hogy is mondjam? Lassan több lesz a 14 éves az oldalon, mint a 18 feletti. Régen aktív volt szinte minden topik, mindenhol volt valami érdekesség, most arról szól a Fórum, hogy ki tud több hozzászólást írni... Hát szerintem most érkeztem el ahhoz a ponthoz, ahol szeretném megköszönni ezt a több mint 3 évet és elbúcsúzni tőletek. Sziasztok!
UI: Egyszer még találkozunk.
Már úgy sem olvasod a kommentemet, de azért szeretnék rá válaszolni.
Az, hogy az oldal (vagyis inkább a fórum) népszerűsége visszaesett az többek között -szerintem - azzal magyarázható, hogy otthon R*-éknál nem eseménydús az élet GTA játékok terén. Oké, adnak ki a GTA V online-ra mindenféle új módot, meg tudjam is én, micsodát, de tulajdonképpen abban a 2-3-4 évben, amíg egy újabb rész elkészül (lehet most még több lesz, mert a RDR 2-re fókuszálnak), manapság már nem elvárható, hogy a töretlen népszerűség abban a xy évben is megmaradjon...már ami a fórumokat illeti.
Plusz hozzá kell tenni, hogy az utóbbi néhány évben -nagy bánatomra- a FB egyre inkább teret hódít. Sokan úgy vannak vele, hogy amit FB-n el tudnak olvasni, azért nem regisztrálnak be egy accountot külön. Ez szomorú, de remélem a későbbiekben nem jelenti majd a fórumozás teljes halálát. Más fórumokon is fent vagyok (jé, milyen meglepő, igaz?!
), sajnos mindenhol ugyanez a helyzet. Régen nagy élet volt, manapság alig vannak. Nem az oldal hibája ez a dolog.
Őszintén szólva nem igazán értelek. Úgy mondod ezt, mintha az oldal készítőinek lenne a hibája, hogy annyi és olyan a látogatottság, amilyen. Ők csak teszik a dolgukat. A valós löketet a R* különféle GTA-s hírlöketei hozzák meg.. Az, hogy nincs akkora élet, mint 2012-13-ban, az meg számomra egyértelműen a digitális világ átalakulásával magyarázható (ahogy már mondtam is). (persze a háttérben lappang az is, hogy R*-éknál most kb semmi nem történik GTA terén- de ennek mondjuk nem szabadna annyira nagy szerepet játszania.)
Félre ne érts, sajnálom, hogy kevesen vagyunk itt, nekem is hiányoznak a régi idők... De ahhoz talán az oldalnak is át kell alakulnia, és a R*-nak is kellene olyat jót alkotnia, amiről évekről is ugyanúgy lehet beszélgetni. (Na, ez nem becsmérlés volt, csak értitek....
)
Igazából csak ennyit akartam. Remélem még látjuk egymást.
Ui: Tudom, hogy az "elmentek" közé engem is beleértesz. Én nem azért hagytam el az oldalt még anno, mert "valami megváltozott", csak otthon rámparancsoltak, hogy fejezzem be ezt a notorius fórumozást, mert már lassan itt lakom az oldalon. Még az accomat is elkobozták.
Kellemetlen volt... De most már itt vagyok újra. (Rájöttek, hogy tévedtek.) Plusz talán a sors fintora, hogy nem tudtam volna teljes egészében visszatérni, ha nagyobb lett volna az élet. Régen azért órahosszákat voltam fent. Ma már erre nem lenne időm, de "szerencsére" nem is kell...
Be ne vegyétek. Ha újra "beindul" az oldal, itt leszek 110%-ban.
Már amennyire birok....