nagyon jó lenne ez a gépigény,de szerintem is fake
de egyáltalán nem venném biztosra hogy megint késne a pc-s verzió,pláne nem egy fél évet,szerintem már eléggé kiforrt ez a rage motoros technológia ahhoz hogy rendesen ki tudják adni mindenre időben! (lásd: Max Payne 3-at is szinte egyszerre adják ki)
http://gtaplace.hu/hir/1124/gta-v:-okto ... etrajzaban
(oké,sorry,tényleg ne kezdődjön megint egy platform vita,úgyis kiderül majd hogy mi lesz
maradjunk annyiban,hogy senkinek nem lenne csalódás,ha egyszerre jönne minden platformra
)
HOLNAP PEDIG VÉGRE KIDERÜL,HOGY JELENTETTEK-E VALAMIT A MÁJUS 24.-ÉS EASTER EGGEK!!!!
A Max Payne 3 más. Az eleve PC játék, ha nem adják ki rögtön PC-re, az hatalmas port kavart volna. A GTA-k viszont a Sony platformjainak kedveztek, kivéve a GTA IV érát, de az csak azért, mert a Microsoft pénzelte.
oké,de attól még a gta is pc-re született,és amikor kiadták a gta IV-et,akkor is mondták a fejlesztők,hogy ezt nem felejtik el
mellesleg szerintem a Max Payne 3-nál lényegesen fontosabb játék lesz a GTA V,ezért szerintem meg fogják ott is oldani,hogy egyszerre ki tudják adni
bár tényleg más a Max Payne,hiszen ott azért többet kell lövöldözni,mint a GTA-ban,és arra meg tényleg alkalmasabb az egér+billentyű