Az van, hogy amikor odamegyek hozzájuk és benyomom az L2-őt, hogy megjelenjen a jobb alsó sarokban az interakciós menü, olyankor nem ír ki semmit. Régen kiírta, hogy a négyzet gombbal tudok újságot venni, de most már csak ott állnak és semmilyen lehetőséget nem kínál fel a játék, még a fegyvert sem szegezhetem rájuk, vagy ilyesmi. És a legszarabb az egészben az, hogy amennyire én emlékszem viszonylag kevés újságosnál voltam és szerintem nem vettem meg az összes újságot, szóval ez sem lehet a probléma, max úgy, ha mondjuk az összes újságot meg lehet venni egy darab helyen, egy újságosnál, de szerintem ez hülyeség lenne, hiszen külön vannak az egyes területek, régiók (főként nagyobb városok) lapjai (például Blackwaterben csak a blackwateri lap érhető el, Rhodes-ban csak a rhodes-i, és így tovább).
A sztorit már rég végigtoltam. Az biztosan nem lehet a probléma. A második már inkább előfordulhat, ráadásul szerintem is szar, hogy nem ad semmi értesítést róla a játék, ha már mindent megvettél. Ezt a Luszie-nak adott válaszomban jobban kifejtettem és ha nem baj nem írom le ugyanabba a posztomba ugyanazt másodszor, szóval majd két centit nézz fel, ha meg akarod tudni mire gondolok itt.Rockstar69 írta: ↑2019. 04. 01. 21:24Haladni kell a sztorival. Ha megvan minden aktuális újság, akkor nem tudsz kapcsolatba lépni vele. Bár ezt elég hülyén oldották meg szerintem. Tájékoztathatna erről valami szöveg.
Köszi a segétséget srácok! Remélhetőleg megvan minden újság és emiatt nem engedi. Amúgy lehet, hogy a satchelben kéne megnézni hogy ott hány darab újság van meg, és ha valahonnan megtudjuk a csalásokhoz szükséges újságok pontos számát, akkor abból ki lehet találni, hogy megvan e az összes lap és csak amiatt nem engedi tovább az interakciót a játék. Ezt amúgy tényleg elég szarul oldották meg, hogy nem értesít erről a játék...