Sziasztok. Valaki esetleg játszik a San Andreas PS3 lemezes kiadásával? Szeretnék egy ilyet venni, de mindenhol arany árban adják.
Hallattam egy olyan infót (valakitől, aki a sajátját arany árban kínálja eladásra), hogy kevés lemezes példány van forgalomban és azokból is az első kiadások végigjátszhatatlanok, mert a végén lefagy a program. Van ennek valóságalapja, vagy csak meg akarta nekem magyarázni, hogy miért kerül annyiba nála a játék, amennyibe?
Köszönöm
Ui: Esetleg, ha valamelyik szerkesztőnek van kedve írni egy kis retró összefoglalót a San Andreas evolúciójáról így az uborkaszezonban, hogy melyik verzióból lett felújítás, remaster, stb., illetve egyikből a másikba mi változott (fényviszonyok, árnyékok, kivágott zenék, stb.), azt én nagyon szívesen venném, mert megmondom őszintén, hiába keresgélek, nem találok kielégítő válaszokat. Érthetetlen okokból a San Andreas rengeteg platformra rengeteg kiadásban megjelent (PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Android, Windows Store, PC, Steam) és mindig változtattak rajta valamit. Én pedig tudni szeretném, hogy mi hogy áll.
Találtam egy kis videót, ezt nézegetve azért tisztult a kép:
https://www.youtube.com/watch?v=Ss_Xq9MTTCk