Ugyan megint megsértem az oldal szabályait a dupla HSZ-szel, de úgy érzem, le kell írnom a véleményemet a kaszinó update-ről.
Szóval a lényeg; tegnapelőtt, a kiadása napján kipróbáltam az új kaszinós frissítést - egyelőre csak egyedül. Az első észrevételem az volt, hogy a rendszer az Online betöltését követően behozott egy fasza kis trailert a kaszinóról, majd - amire nem számítottam és ami külön tetszett - egyenesen a kaszinó bejáratához/parkolójához spawnolt le a betöltés és a trailer után a rendszer. Ez nagy meglepetés volt, ilyennel még nem találkoztam, viszont szerintem nagyon hasznos volt. Ezután beléptem a kaszinóba, amely egy hangulatos átvezető videóval fogadott, ami részletesen bemutatta az egészet. Marha jól kidolgozott, rendkívül hangulatos belteret kaptunk. Az első, ami szembetűnő volt, az az, hogy belépéskor kaptam ajándék pénz... HELYETT fasza kis kaszinó zsetonokat! Nagyon meglepett, bár a Rockstartól a minőséget szoktam meg a Red Dead 2-ben, de a GTA Online-ról ellenben nem voltak ezidáig ilyen pozitív emlékeim. Külön pénztár is van, ahol be lehet váltani a pénzedet zsetonokra vagy akár fordítva is, mivel az ajándék 6k-t gyorsan elvertem, így ki tudtam próbálni élesben is ezt a funkciót. Ami a legjobban tetszett, az egyértelműen a kaszinó közepén lévő nagy szerencsekerék volt. Real Life-ban számolandó naponta egyszer meg lehet pörgetni, és ahogy láttam, az RP-től a pénzen át egészen a zsetonokig és egy autóig kb. bármit kisorsolhat. Nekem nagyjából 5k RP volt a jutalmam, örültem is neki nagyon, léptem is vele egy fél szintet - meg kell jegyezni, elég alacsony szinten vagyok XD. Ezután körbe jártam az egészet, és kipróbáltam azt, amiről a kaszinó szól; a szerencsejátékokat! A különböző nyerőgépektől kezdve a roulette-n és a blackjacken át a lóversenyes fogadásig és a - sajnos nem klasszikus hold 'em - pókerig van itt minden, amelyen kockára tehetjük kemény munka árán szerzett pénzünket. Tényleg nagyon tartalmasra és feelingesre sikerült, ráadásul külön pozitívum, hogy akár egymagunk is játszhatunk ezekkel, tehát ha épp magányra vágyunk, úgy is ki tudjuk használni a kaszinó adta lehetőségeket. Van egy fasza lift is, amivel a kaszinó négy szintje között közlekedhetünk: kaptunk egy nagy parkolót a pincében, magát a kaszinó szintet ahol egyébként még recepció féleség is van, egy tetőteraszt, valamint egy tetőt, helikopter-leszállóval megspékelve. A kaszinóban vannak VIP részlegek is, illetve a VIP taggá válás egy kaszinóban lévő ingatlan megvásárlásával lesz elérhető, amelyre sajnos nekem még nincs pénzem, hiszen a tagságot is tartalmazó legolcsóbb apartman is másfél misibe fáj. Kaptunk még új küldetéseket is, amelyeket sajnos nem tudtam kipróbálni, mert GTA Online-ban egyszerűen hülye és vaksi vagyok ahhoz, hogy észrevegyem hol lehet felvenni a küldetéseket.
Szóval meghálálnám, ha valaki nálam ügyesebb ember elmondaná, hol találom a kaszinós küldetéseket XD. Ja, és ha mindez nem lenne elég, egy halom új ruhát is kaptunk csomó kiegészítővel, ami nem mellesleg a kaszinóban van, így ruhaboltba se kell menni ha meg akarjuk venni őket. Én be is újítottam egy menő új napszemcsit és cipőt, illetve vettem pókerkártya szimbólumokat és kártyát ábrázoló fülbevalót is.
Összességében abszolút korrektre és tartalmasra sikerült az új DLC. Noha a bénaságom és kevés GTA$-om miatt nem tudtam mindent kipróbálni, az eddigiek alapján ezúttal végre egy jó frissítést kaptunk. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra, illetve akinek van kedve nyomhatunk majd küldetéseket és pár kört is valamelyik szerencsejátékkal!