Itt írod, hogy összecsapott, de a GTA V témában már azt hangoztatod, hogy alapos átgondolás eredménye...dani.szentgali írta: ↑2019. 11. 14. 18:17A GTAV-ön tök mindegy, hány éves, mindig látszik hogy összecsapott.
Amúgy a kiforratlan játékmenettel azt hiszem, pont neked nem lenne bajod, hiszen te a régi GTA-kat tolod, amihez képest egy full modern játék az első Red Dead.Szerintem egyáltalán nem szenvedős, sőt pont a kiforratlansága miatt egyszerűbb néhol, mint a 2. Például az 1-ben kb. lehetetlen leesni a lóról, míg a 2-ben nekem mint tapasztalt RDR játékosnak napokig kellett szokni, hogy odafigyeljek arra hogy ne essek le a lóról valami ütközéstől. Úgyhogy ez az egy dolog nem kéne hogy vissza tartson, bár ahogy látom nem ez az egyetlen dolog ami vissza tart, szóval mindegy is.
![]()
Egyetértek veled, az ötödik fejezet teljesen értelmetlen volt, nekem sem tetszett. Viszont emlékeim szerint 3 prológus fejezet volt, aztán lehet én emlékszem rosszul.![]()
Az RDR 1 egyáltalán nem kiforratlan, nem kell ott szenvedni semmi miatt.Luszie írta: ↑2019. 11. 14. 08:12De nem lehet egy 2013-as játékot meg egy 2018-ast összehasonlítani. A GTA V-ön látszódik, hogy ma már primitív. (sőt, azzal a ragdoll fizikával már 2013-ban is az volt)
Ha nem jön ki remastered-ben PS4-re az RDR1, akkor sosem fogom kitolni (már pedig, nem esélyes, hogy kijön), szóval, az nálam kimarad. Egyébként nem vonz annyira, mert sajnos a legvégét annak is tudom, RIP John, és örülök Dutch, hogy te is meghalsz, te legalább megérdemled viszont azt is tudom erről a részről, hogy eléggé kiforratlan még. Nem biztos, hogy lenne kedvem "szenvedni" a játék átgondolatlanságai miatt.
Nem írtam a fejleményekről, de 1-2 hete kitoltam az 5. fejezetet is.
A Guarmás rész szerintem nem kellett volna a játékba, vagy nem így. Kicsit azt éreztem, mintha ezzel akarták volna "meghosszabbítani" a story-t, amire szerintem nem volt szükség. Bár egyébként, érdekes volt egy ismeretlen területen lenni, és másabb jellegű küldetésekben részt venni.
Aztán a visszaérkezés után néhány küldetés telik csak el, mire kiderül a nagy mumus, a TBC... Tudtam erről, mert mikor tavaly kijött a játék, minden második degenerált IGN-s emberke el tudta lőni a komment szekcióban a játék végét, mikor még csak néhány hete adták ki, szóval hiába jött ki a játék októberben, és én vettem meg viszonylag korán (karácsonykor), ezt a csavart (és azt is, hogy a bandatagok meghalnak), tudtam előre. Ennél több dolgot azonban nagyjából nem tudok, szóval, kíváncsi vagyok a későbbi történésekre. Most azonban picit pihentetem a játékot, túl sok volt így egyszerre. Nem akarom még kitolni... Majd karácsony fele. Még azért hátra van a 6. fejezet, és a 2 prológus. Tehát küldetés szempontjából olyan 60%-on lehetek.
A sztori módot összecsapták, mivel a GTA Online megalkotása volt az elsődleges szempont, és az utóbbira épülő üzletpolitika lett alapos kigondolás eredménye. Én így értettem.Luszie írta: ↑2019. 11. 14. 19:42Itt írod, hogy összecsapott, de a GTA V témában már azt hangoztatod, hogy alapos átgondolás eredménye...dani.szentgali írta: ↑2019. 11. 14. 18:17A GTAV-ön tök mindegy, hány éves, mindig látszik hogy összecsapott.
Amúgy a kiforratlan játékmenettel azt hiszem, pont neked nem lenne bajod, hiszen te a régi GTA-kat tolod, amihez képest egy full modern játék az első Red Dead.Szerintem egyáltalán nem szenvedős, sőt pont a kiforratlansága miatt egyszerűbb néhol, mint a 2. Például az 1-ben kb. lehetetlen leesni a lóról, míg a 2-ben nekem mint tapasztalt RDR játékosnak napokig kellett szokni, hogy odafigyeljek arra hogy ne essek le a lóról valami ütközéstől. Úgyhogy ez az egy dolog nem kéne hogy vissza tartson, bár ahogy látom nem ez az egyetlen dolog ami vissza tart, szóval mindegy is.
![]()
Egyetértek veled, az ötödik fejezet teljesen értelmetlen volt, nekem sem tetszett. Viszont emlékeim szerint 3 prológus fejezet volt, aztán lehet én emlékszem rosszul.![]()
![]()
Abban viszont igazad van, hogy a "kirratlan játékmenettel" - az alábbi elgondolásod alapján valóban nincs gondom. A Bully-t is kijátszottam, pedig játékmenetet illetően az sem egy feltétlen modern játék.
2 Prológus van. Meg lehet nézni a social club-on, onnan tudom én is.![]()
Abszolút egyetértek. Emlékeim szerint még egyszerűbb is, mint a 2, pont mert nem annyira kiforrott, emiatt nem kell annyi felé figyelni, például a karaktered ott még nem tud fázni, nem éhes, nem rohad meg a hús, nem esel le a lóról minden szarért, stb. Úgyhogy pont azért jóval egyszerűbb, mert nem annyira kiforrott.Rockstar69 írta: ↑2019. 11. 14. 21:43Az RDR 1 egyáltalán nem kiforratlan, nem kell ott szenvedni semmi miatt.Luszie írta: ↑2019. 11. 14. 08:12De nem lehet egy 2013-as játékot meg egy 2018-ast összehasonlítani. A GTA V-ön látszódik, hogy ma már primitív. (sőt, azzal a ragdoll fizikával már 2013-ban is az volt)
Ha nem jön ki remastered-ben PS4-re az RDR1, akkor sosem fogom kitolni (már pedig, nem esélyes, hogy kijön), szóval, az nálam kimarad. Egyébként nem vonz annyira, mert sajnos a legvégét annak is tudom, RIP John, és örülök Dutch, hogy te is meghalsz, te legalább megérdemled viszont azt is tudom erről a részről, hogy eléggé kiforratlan még. Nem biztos, hogy lenne kedvem "szenvedni" a játék átgondolatlanságai miatt.
Nem írtam a fejleményekről, de 1-2 hete kitoltam az 5. fejezetet is.
A Guarmás rész szerintem nem kellett volna a játékba, vagy nem így. Kicsit azt éreztem, mintha ezzel akarták volna "meghosszabbítani" a story-t, amire szerintem nem volt szükség. Bár egyébként, érdekes volt egy ismeretlen területen lenni, és másabb jellegű küldetésekben részt venni.
Aztán a visszaérkezés után néhány küldetés telik csak el, mire kiderül a nagy mumus, a TBC... Tudtam erről, mert mikor tavaly kijött a játék, minden második degenerált IGN-s emberke el tudta lőni a komment szekcióban a játék végét, mikor még csak néhány hete adták ki, szóval hiába jött ki a játék októberben, és én vettem meg viszonylag korán (karácsonykor), ezt a csavart (és azt is, hogy a bandatagok meghalnak), tudtam előre. Ennél több dolgot azonban nagyjából nem tudok, szóval, kíváncsi vagyok a későbbi történésekre. Most azonban picit pihentetem a játékot, túl sok volt így egyszerre. Nem akarom még kitolni... Majd karácsony fele. Még azért hátra van a 6. fejezet, és a 2 prológus. Tehát küldetés szempontjából olyan 60%-on lehetek.
Persze, hogy egyszerűbb.dani.szentgali írta: ↑2019. 11. 17. 12:17
[az rdr1 nem kiforratlan]
Abszolút egyetértek. Emlékeim szerint még egyszerűbb is, mint a 2, pont mert nem annyira kiforrott, emiatt nem kell annyi felé figyelni, például a karaktered ott még nem tud fázni, nem éhes, nem rohad meg a hús, nem esel le a lóról minden szarért, stb. Úgyhogy pont azért jóval egyszerűbb, mert nem annyira kiforrott.
Már mondtam, hogy pl. a lovaglás, meg az, hogy figyelni kell a karakteredre, hogy mennyit eszik meg mittudomén. Persze te leírtad, hogy ez nem idegesítő a számodra, el is fogadom, azonban még mindig nem értem, hogy miért nem akarod tolni az első részt.
Hát vágom, csak az az érdekes, hogy a régi GTA-khoz van türelmed, akkor úgy érzed ennek ellenére is, hogy az újabb és valóban lényegesen kevesebb szarsággal bíró RDR1-et meg nem bírnád?Luszie írta: ↑2019. 11. 20. 07:38De nálam a "frusztráló gameplay elem" nem azt jelenti, hogy ki van dolgozva a játék, és oda kell figyelni dolgokra...Hanem olyan gameplay elemekre, mint pl. egy 2000-as évek eleji GTA játéknál: a játék hiányosságaiból adódóan lesznek frusztráló elemek a játékban. Egy 2010-es játéknál azért ilyenből kevesebb van, talán nincs is. Mondjuk, ha itt nincs cinematic camera a lovagláshoz, akkor nem játszanám ki...
(nálam ez pl egy "frusztráló gameplay elem" jelen esetben)
Egyébként teljesen mindegy erről diskurálni, mert ha nem jön PS4-re (már pedig úgysem fog), akkor nem fogom kijátszani, ha vannak benne "frusztráló elemek", ha nincsenek.
dani.szentgali írta: ↑2019. 11. 20. 14:17
Hát vágom, csak az az érdekes, hogy a régi GTA-khoz van türelmed, akkor úgy érzed ennek ellenére is, hogy az újabb és valóban lényegesen kevesebb szarsággal bíró RDR1-et meg nem bírnád?![]()