Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2020. 01. 07. 14:44
A Sleeping Dogs-ról én eléggé bőven tudok mesélni, ha valakit érdekel. Egyik haverom anno nagy harcművész rajongó volt, emlékszem miatta töltöttem le anno az ingyenes demót Xboxon és toltam/toltuk is kicsit. Ő megvette, én viszont a demó alapján nem akartam megvenni, holott érdekelt a játék. Végül szerencsém lett, mert ingyenes volt Xbox Gold előfizetéssel, így szépen letöltöttem és végig is játszottam. Mindent összevetve; nagyon jó játék, nekem eléggé tetszett. A harcrendszer számomra pont az a része volt a játéknak, ami nagyon tetszett és ami miatt végig toltam a játékot. Hamar bele lehet jönni és a játék vége felé elég kemény és látványos kombókat is le lehet osztani. A járművezetés... nos igen. Nem fogom megvédeni ebben a tekintetben a játékot, mert a járművezetés konkrétan borzalmas. Nagyon nehéz hozzászokni, főleg a hozzánk hasonló tőzsgyökeres GTA-soknak. Borzalmasan arcade-es, ahogy a lövöldözés is. Igazából maga az érdekes, fordulatos, beépülős rendőr/gengszter sztori és az izgalmas, nyílt világú játékokban egyedinek számító keleti-kínai setting az, ami miatt érdemes végig tolni. Na meg persze az összes GTA-t és egyéb hasonszőrű játékot látványban és élményben magasan túlszárnyaló közelharci rendszer, ami nekem a kedvencem a mai napig. Ha a harcrendszert megtanulod és a szar járművezetést meg hasonlóan silány minőségű lövöldözést nagy nehezen elengedi az ember, akkor a kiváló és egész hosszú sztori, a megannyi lehetőség (külön matracokat lehet venni a lakásba, vagy akár kakasviadalokon is lehet fogadni pénzért, meg számtalan feketében rendezett harci tornán lehet részt venni) és a korábban még nem említett, de szintén zseniális parkour rendszer egy nagyszerű játékot fog adni annak, aki a nyilvánvaló nagyobb hibáin képes túllépni.