Ez nem igaz. Ha nincs időm játszani, akkor jó a collector, ami mehet a háttérben is. De mondjuk elértem vele múlthéten a level 20-at, azóta csak annyira mentem fel, hogy belekezdjek a bounty szerepbe. így, hogy kiszedtem az érte járó legjobb jutalmakat, már nem is nagyon érdekel. Persze, jó vele pénzt és szintet farmolni, de ezért külön nem állnék neki tárgyak gyűjtésének. Oké, jelenleg nincs minden kollekció kigyűjtve (mert ha elérsz egy adott szintet, akkor a legértékesebb kollekciókon mást már nem érdemes kigyűjteni), de azért minden kollekciót kigyűjtök majd egyszer. Például a fésők, a családi tárgyak és a gyűrűk még hátravannak. De a pénzérméket meg kétszer is kigyűjtöttem, amik 500+ $-t érnek. A "standard" kollekciókat (tarot kártyák, tojások) meg csak max az award miatt érdemes gyűjteni, a 150-180 dolláros jutalmat kevésbé érik meg, akkor inkább vár egy napot az ember és megint kigyűjti az értékesebb kollekciókat.dani.szentgali írta: ↑2019. 10. 21. 16:46kevesebb figyelmet és főként időt igénylő feladatokat jobban szereted
Egyébként ha beszippant a játék (és időm is van), akkor lehet bármilyen jellegű az a bizonyos feladat/küldetés, különben nem tetsznének a 100%-hoz szükséges kihívások. (na, vannak benne idiótaságok, de összességében kihívásnak találom őket, ezért szeretem megcsinálni őket.)