Az aranynál nem igazán számít, hogy mennyire játszol jól. Inkább az a lényeg, hogy mennyire tudsz megfelelni a hülyébbnél hülyébb követelményeknek, amiket normál esetben nem csinálnál meg és a játék sem arra terel. Ezen kívül meg csak a rendkívül kreatív célzási pontosság meg az időlimites dolgok vannak ott, amikbe érthetetlen módon az átvezető videók is beleszámítanak. Szerintem hülyeség az egész, sajnálom, hogy a TBOGT-vel bevezették ezt, nem bánnám, ha a jövő elhagynák, de erre nem sok esélyt látok.Luszie írta: ↑2019. 12. 19. 09:55Köszi!
Na, igen. Nézegettem a feltételeket. Ott annyi a könnyítés, hogy nincs annyi feltétel, mint itt... Viszont azokat ugye mind egyszerre kell teljesíteni.
Nekem azért lett nagyon sok bronzom, mert mindig kevés volt az élettel álltam neki a küldiknek, és közben iszogattam a tonikokat... Pedig, a legtöbbnél pont feltétel, hogy ne tölts életet... Ezt csak utólag láttam. Nem is értettem, miért lesz bronz mindig, mikor úgy éreztem, jól játszottam. Ha alapból úgy ugrik neki az ember, hogy többnyire max élete van, és nem hal meg, hogy kifusson az időlimitből, akkor valószínűleg nem vészes a 70 küldetés aranyra való abszolválása.
Egyébként itt volt néhány küldetés ahol röhejes feltételek voltak. Pl. az a küldi, amiben Molly meghal (Legal trouble), több olyan feltétel is van, amit nem értem, hogyan lehetne teljesíteni. Pl: teljesítsd a küldit 5:30 alatt, és 2 percnél ne üldözzenek tovább a zsaruk.
Na már most... az egész küldetés valójában egy rendőrös üldözés, legalább 3 perc csak az, hogy Molly-t "elkapjuk", és még olyan 3-4 perc hogy ellógjunk a zsaruk elől, na meg odaérjünk a reptérre. Nem néztem utána, hogy itt mi a "kiskapu", de így guide nélkül nekem az nem tűnt teljesíthetőnek. Egyszer meg is próbáltam.
Meg csomó olyan küldetés volt, ahol nem céloztam elég pontosan, vagy nem teljesítettem elég gyorsan a küldit (ami általában heist volt, de am megvolt minden más feltétel), azokat nem akartam újrajátszani, a rövid küldiket kerestem. Meg is volt, miket csinálok meg.. De végül az utolsó hármat már nem kellett megcsinálnom.
Igen, azt sajnálom én is. Lehet 5 évvel ezelőtt megszereztem volna, de manapság már nincs türelmem ezekhez. Leginkább az a baj, hogy online trófea, ezért komoly szervezést igényel, nehéz találni olyan embereket, akik kitartóan próbálkoznának.totyak írta: ↑2019. 12. 19. 12:38Én csak azt sajnálom a GTA V trófeáinál, hogy benyomták a Doomsday Heist-tal az Elitist és a Masterminds trófeákat, amik kb. teljesíthetetlenek, főleg úgy, hogy nincs egy fix csapat, akivel tolni lehet. Ráadásul egészen ellentmondó dolgokat olvasni net szerte, hogy mit is kell teljesíteni ezekhez. Pedig ez a kettő hiányzik csak, hogy mind meglegyen.
Rockstar69 írta: ↑2019. 12. 19. 22:13Szerintem hülyeség az egész, sajnálom, hogy a TBOGT-vel bevezették ezt, nem bánnám, ha a jövő elhagynák, de erre nem sok esélyt látok.
(totyak mastermind commentjére reagálva) Igen, azt sajnálom én is. Lehet 5 évvel ezelőtt megszereztem volna, de manapság már nincs türelmem ezekhez. Leginkább az a baj, hogy online trófea, ezért komoly szervezést igényel, nehéz találni olyan embereket, akik kitartóan próbálkoznának.